Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,719 Members 38,179 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

My device is bricked

Tip us?
 
MCASTILLO
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 198
Join Date: May 2012
Location: Glendale Az.
Default My device is bricked

Hello all.
I am using jedi elite rom. but I install mod volume boosting sound from jovy 23. now I see was an big error!!!
after this, my device just stay on reboot.
Now I unroot my phone but is the same, only reboot!!!

can anyone help me please. I do not know what I need to do now!!!
Please, please help!!!

My phone is in t mobile logo only, and reboot doing the same
 
jcannon318
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 101
Join Date: Oct 2012
I'd boot into recovery, do a full wipe, and flash jedi again.

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
 
MCASTILLO
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 198
Join Date: May 2012
Location: Glendale Az.
Quote:
Originally Posted by jcannon318 View Post
I'd boot into recovery, do a full wipe, and flash jedi again.

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
Thank you for your answer.... that's impossible, because I make that and is the same, only reboot and reboot, and reboot
I had to do a flash stock rom and stock recovery, but I have the same issue
I have an infinite reboot!!!

Do you Know what to do, please?
 
jcannon318
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 101
Join Date: Oct 2012
Pull your battery. You can't even get into recovery? Once you pull the battery, put it back in, and hold volume up, power, and the home button, ALL AT THE SAME TIME. Once you see "recovery booting" in the top left, let go. That should let you into recovery mode manually.

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
 
MCASTILLO
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 198
Join Date: May 2012
Location: Glendale Az.
Quote:
Originally Posted by jcannon318 View Post
Pull your battery. You can't even get into recovery? Once you pull the battery, put it back in, and hold volume up, power, and the home button, ALL AT THE SAME TIME. Once you see "recovery booting" in the top left, let go. That should let you into recovery mode manually.

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
Yes, I can get into recovery, and I have to do data factory reset, but I have the same issue, only reboot....
 
jcannon318
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 101
Join Date: Oct 2012
Well when you get into recovery, and do the fill wipe, are you flashing a ROM afterwards? When you do the full wipe that deletes the OS. So you have to install a new one. That would explain your bootloop

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
 
MCASTILLO
Old
#7  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 198
Join Date: May 2012
Location: Glendale Az.
Quote:
Originally Posted by jcannon318 View Post
Well when you get into recovery, and do the fill wipe, are you flashing a ROM afterwards? When you do the full wipe that deletes the OS. So you have to install a new one. That would explain your bootloop

Sent from my SM-N900T using Tapatalk
Then when I get into stock recovery do data factory reset, and after this I going to flash stock rom through odin?
I unroot my device. I did this because not working any rom!!!
 
BACARDILIMON
Old
#8  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 767
Posts: 2,652
Join Date: Jun 2010
Location: MASTIC BEACH NY
Quote:
Originally Posted by MCASTILLO View Post
Then when I get into stock recovery do data factory reset, and after this I going to flash stock rom through odin?
I unroot my device. I did this because not working any rom!!!
Their is like10 threads for this. Boot loop fixes
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2471421


TWEAKED 2.0 NOTE 3
LG G3 D851 BAD ASS
The Following 2 Users Say Thank You to BACARDILIMON For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
MCASTILLO
Old
#9  
Senior Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 198
Join Date: May 2012
Location: Glendale Az.
Quote:
Originally Posted by BACARDILIMON View Post
Their is like10 threads for this. Boot loop fixes
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2471421


TWEAKED 2.0 NOTE 3
Thank you.
I install stock firmware via odin, but I have infinite boot loop, then how can I run auto-root again?
 
BACARDILIMON
Old
#10  
BACARDILIMON's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 767
Posts: 2,652
Join Date: Jun 2010
Location: MASTIC BEACH NY
Quote:
Originally Posted by MCASTILLO View Post
Thank you.
I install stock firmware via odin, but I have infinite boot loop, then how can I run auto-root again?
You need to fix boot loops first



TWEAKED 2.0 NOTE 3
LG G3 D851 BAD ASS

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes