TechTalk Compiles All the Android News You Need in One App

If you’re as obsessed with mobile devices as the vast majority of our forum … more

Android App Review: Google Inbox to Improve Your Life – XDA TV

Recently, Google+ exploded with the announcement of Google Inbox, as … more

Damp the LG G3 Thermal Throttling

As our mobile devices grow thinner and more powerfulwith each passing generation, it’s inevitable … more

Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more
Post Reply

I'm in a boot loop, ADB not working

OP Crisis62485

17th February 2014, 11:01 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Hello everyone,
Sorry I'm kind of a noob (obviously since I messed up my phone!). I unlocked my bootloader, installed TWRP, and rooted my phone. Stupidly, I flashed a stock 4.4 rom without doing S-OFF and am in a boot loop now. I was going to flash another ROM but can't get one on my phone. I tried to use TWRP to mount my SD card but, it couldn't mount my SD card. When I tried ADB it says no devices found. I've updated HTC Sync manager and the Android SDK manager but it still hasn't worked! Can you guys give me some help!?
17th February 2014, 11:15 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 421
 
1,751 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
What OS do you have on your computer?when you go to TWRP on your phone and type Adb devices in a command prompt does it no devices found?

sent from my mobile device
17th February 2014, 11:49 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by SaHiLzZ

What OS do you have on your computer?when you go to TWRP on your phone and type Adb devices in a command prompt does it no devices found?

sent from my mobile device

Ok I feel a bit stupid... so i noticed on the device manager that the phone wasn't "installed properly". Updating automatically didn't work so I did a manual update and seemed to work. I installed Android Revolution HD 31.6 but now I'm stuck on the htc one boot screen.

I'm on Windows 8.1 and it said "device not found" previously
18th February 2014, 12:00 AM   |  #4  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 1,196
 
3,094 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Crisis62485

Ok I feel a bit stupid... so i noticed on the device manager that the phone wasn't "installed properly". Updating automatically didn't work so I did a manual update and seemed to work. I installed Android Revolution HD 31.6 but now I'm stuck on the htc one boot screen.

I'm on Windows 8.1 and it said "device not found" previously

could you post the output of fastboot getvar all (without IMEI/sn) when in bootloader/fastboot usb mode plz? Also are you using twrp 2.6.3.3?
18th February 2014, 12:35 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 421
 
1,751 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Can you do a factory reset in twrp and try again?

sent from my mobile device
18th February 2014, 12:40 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
I reinstalled the ROM and everything is working now! Can't believe I spent 4hrs on this and then once I post a thread I figure it out! Thanks for the help though!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes