[Q] battery stuck at 1% after flashing eragon v27

53 posts
Thanks Meter: 26
By bernz_eazy, Member on 10th February 2014, 03:42 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
good day! has anyone experienced their battery being stucked at 1% after flashing the latest eragon?.. i have flashed eragon v23 in the past without any problems.. saw that the rom was updated so i gave it a go.. 1st download thru androidfilehost was a bad download.. 2nd download thru htcfanboys was a good one. flashed rom perfectly.. flashed kernel ok.. then i just noticed that my battery was 1%.. so i plugged it in my charger light flashed red so i suppose it was charging but battery is not going up.. unplugged it got a reminder that of low battery.. i have unplugged for good 15mins browsing still the battery won't die.. went to recovery found out that my battery was still 75%.. reflashed rom full wipe,cache,data,system.. same issue.. could it be just another bad download?.. or am i missing something?.. thanks for any reply
Last edited by bernz_eazy; 10th February 2014 at 10:56 AM. Reason: fixed the issue..
17th February 2014, 07:53 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0

I have the same issue, but with I installed a stock rom. The rom was at 4.4 not 4.4.2 so I downloaded an 180mb OTA, it installed ok, then there was another update 320mb, it also installed ok, but since then the battery is stuck at 1%. Going into recovery shows the battery level corectly though.
Please help
18th February 2014, 12:22 AM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
I had the same Problem after flashing a custom Kernel.
Maybe try another one?

Sent from my HTC One
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes