Five New Forums for Latest Phones, Tablet and Smartwatch

The post Five New Forums for Latest Phones, Tablet and Smartwatch appeared first on … more

Cross-Platform Encrypted Messaging with Signal 2.0

The post Cross-Platform Encrypted Messaging with Signal 2.0 appeared first on … more

Unlock Moto E 2015 Bootloader

more

Best of Matias Duarte – “Ask Me Anything” Summary

The post Best of Matias Duarte – “Ask Me Anything” … more
Post Reply

[Q] Used phone with no working HSDPA

OP kulik555

22nd February 2014, 08:56 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Hi everyone,

I have following problem. I bought used phone with cm10.2.1 installed. After one day i realized problem with hsdpa connection. I put my sim card into another phone and it was ok.Then I started reading about issue and realize it could be problem with IMEI.

I check my IMEI and it seems to be ok. I went back to stock rom using Odin but problem is still there. I think I can connect to BTS, but in my phone mobile network type is Unknown:0.

I don't live in US so i don't have Us sim card, but my friends also in my country with AT&T phone could get access to hsdpa. In my country hsdpa is on UMTS 2100

Is there any way that I can check if my efs is ok? Could it be problem with hardware or rather software?
I found solution posted by umar4u, he attached file to NV writer to repair 3g and 4g issue. Is it save? Can I brick my phone or "only" mess in my efs?

Problem was solved writing NV items. I don't know if I can delete post, so please delete my post
Last edited by kulik555; 22nd February 2014 at 10:42 PM. Reason: Problem solved
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes