ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Survey Please Answer

OP DracoPiece

18th February 2014, 05:31 AM   |  #1  
DracoPiece's Avatar
OP Senior Member
Flag Manila City
Thanks Meter: 202
 
343 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Will you swap your LG G Pad 8.3 and LG optimus G (Korean Variant) to LG G2?
18th February 2014, 11:35 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 15
 
50 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Mr.Gabo

Will you swap your LG G Pad 8.3 and LG optimus G (Korean Variant) to LG G2?

Not sure I understand the question. Aren't the Optimus G and G2 phones rather than tablets? Why would anyone swap the G Pad for a phone?
18th February 2014, 11:36 AM   |  #3  
DracoPiece's Avatar
OP Senior Member
Flag Manila City
Thanks Meter: 202
 
343 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by tievolu

Not sure I understand the question. Aren't the Optimus G and G2 phones rather than tablets? Why would anyone swap the G Pad for a phone?

i mean 2 device for a g2 , swap or exchange like that
18th February 2014, 12:07 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 15
 
50 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Mr.Gabo

i mean 2 device for a g2 , swap or exchange like that

I still don't understand why you'd swap the G Pad for a G2. If you already have an Optimus G as well it makes even less sense.
18th February 2014, 12:12 PM   |  #5  
DracoPiece's Avatar
OP Senior Member
Flag Manila City
Thanks Meter: 202
 
343 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by tievolu

I still don't understand why you'd swap the G Pad for a G2. If you already have an Optimus G as well it makes even less sense.

so i wont swap it for g2? im just asking. g2 looks cool
18th February 2014, 10:09 PM   |  #6  
android404's Avatar
Senior Member
Oslo
Thanks Meter: 492
 
800 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
What's your Question again?
18th February 2014, 11:26 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 85
 
403 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
If you have an Optimus G and a G Pad, than absolutely not don't switch! That way you get a decent phone and a great tsblet instead of just a great phone

Sent from my LG-V500 using Tapatalk
19th February 2014, 02:19 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
113 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Lol

Sent from my HTC6500LVW using Tapatalk
19th February 2014, 02:58 AM   |  #9  
DracoPiece's Avatar
OP Senior Member
Flag Manila City
Thanks Meter: 202
 
343 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by EdenGottlieb

If you have an Optimus G and a G Pad, than absolutely not don't switch! That way you get a decent phone and a great tsblet instead of just a great phone

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

thanks

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes