Post Reply

CM7.2 - bootloop after wiping Dalvik cache

OP SignumPL

17th February 2014, 11:31 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
I'm using CM7.2 with Link2SD. Everything was working fine for a long time, until just now... I wiped Dalvik cache, and the phone got into bootloop after restart... How is this even possible? Then wiped cache partition, still nothing. I don't want to factory reset... Is there a simple way to bring it to life?
19th February 2014, 09:55 PM   |  #2  
eddiehk6's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 582
 
1,377 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by SignumPL

I'm using CM7.2 with Link2SD. Everything was working fine for a long time, until just now... I wiped Dalvik cache, and the phone got into bootloop after restart... How is this even possible? Then wiped cache partition, still nothing. I don't want to factory reset... Is there a simple way to bring it to life?

Need a few more details:

- What were your trying to do? Why did you wipe dalvik in the first place?
- How did you partition your sd card?
- Which hboot are you on?

I take it you can still get into recovery? Make a backup anyway, you can recover stuff afterwards in the event you have to full wipe.

I've personally never had any luck with Link2SD, with CM7 I recommend you are on cm7r2 hboot and use S2E or Darktremor for A2SD, use either to move apps and dalvik to sd-ext.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes