Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,404 Members 48,254 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] wifi don't work

Tip us?
 
cbat17
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Aug 2010
Phone [Q] wifi don't work

Hi,

I have a xt1033 with stock rom,Updated but then downgraded again to 4.3 my wifi not working anymore this, already tried different roms but does not work.Now I can not make it work.So I could make it work with GPE, wiht cwm but no network signal,other roms wifi does not work
 
Petrovski80
Old
#2  
Petrovski80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 281
Posts: 828
Join Date: Mar 2011
Location: Almelo
Quote:
Originally Posted by cbat17 View Post
Hi,

I have a xt1033 with stock rom,Updated but then downgraded again to 4.3 my wifi not working anymore this, already tried different roms but does not work.Now I can not make it work.So I could make it work with GPE, wiht cwm but no network signal,other roms wifi does not work
What does logcat say?
Current phone
Model: Motorola Moto G | ROM: Cyanogenmod 11 | Recovery: PhilZ recovery

Phone history
Philips Diga | Motorola V3690 | Nokia 3310 | Nokia 3510 | Siemens S35 | Samsung D720 | SonyEricsson T630 | HTC Touch Diamond | Nokia 3500 classic | Nokia 6700 classic | Nokia N97 mini | Samsung Galaxy Ace | Samsung Galaxy Nexus | LG Nexus 5
 
cbat17
Old
(Last edited by cbat17; 18th February 2014 at 09:35 PM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by Petrovski80 View Post
What does logcat say?

Sorry, the Google translation is not very good, the problem is that, in all roms the wifi does not turn on, already tried with several roms but does not work

 
scott_doyland
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 131
Posts: 436
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by cbat17 View Post
Sorry, the Google translation is not very good, the problem is that, in all roms the wifi does not turn on, already tried with several roms but does not work

Hi, search xda for things to do with the persist partition. Other users have same issue. There are a few threads about it for moto g.
The Following 2 Users Say Thank You to scott_doyland For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes