Post Reply

Anyone use the S4 Active on Metropcs? Need help with the 4g

OP hoodsquirrelZ

15th February 2014, 06:14 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
I recently gifted my gf a S4 Active for Valentines day. It was att branded/unlocked. Now that she has it on Metropcs, her 4g speeds barely pass 3mbps, and cuts off frequently. Is there any way I can fix this for her?

Thanks in advance! :]
18th February 2014, 01:48 PM   |  #2  
Junior Member
Flag Bronx
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
APN Metro PCS
Quote:
Originally Posted by hoodsquirrelZ

I recently gifted my gf a S4 Active for Valentines day. It was att branded/unlocked. Now that she has it on Metropcs, her 4g speeds barely pass 3mbps, and cuts off frequently. Is there any way I can fix this for her?

Thanks in advance! :]

I got same S4 Active for my son, we are on Metro PCS, and he is getting LTE service. No problem, no issues. What is your girlfriend APN settings?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes