Post Reply

[Q] question and possible help

OP jfstx1

21st February 2014, 12:50 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
So, I went to relock my evo3d and accidently hooked up my evo4glte. It boots to fastboot usb, but will not let me load recovery. I had meanbean on it. Did I hose it or is there something I can do. thanks
21st February 2014, 12:58 AM   |  #2  
BD619's Avatar
Forum Moderator
Flag Xda-Dev,NV
Thanks Meter: 7,923
 
8,275 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jfstx1

So, I went to relock my evo3d and accidently hooked up my evo4glte. It boots to fastboot usb, but will not let me load recovery. I had meanbean on it. Did I hose it or is there something I can do. thanks

Did you just re-lock the LTE or did you try to flash the wrong recovery on the LTE?
21st February 2014, 01:14 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by BD619

Did you just re-lock the LTE or did you try to flash the wrong recovery on the LTE?

I just relocked it.
21st February 2014, 01:16 AM   |  #4  
BD619's Avatar
Forum Moderator
Flag Xda-Dev,NV
Thanks Meter: 7,923
 
8,275 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jfstx1

I just relocked it.

You can use Htc Dev again to unlock but it will wipe your device
21st February 2014, 01:21 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by BD619

You can use Htc Dev again to unlock but it will wipe your device

I guess I should have said that I tried that already and it doesn't seem to work. I'm tired. I'm going to walk away and I'll try again tomorrow. I know it has to be something easy, I'm just being stupid today.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes