Samsung Galaxy S4 I9505 Receives CyanogenMod 12.1

Released in 2013, the Samsung Galaxy S4 I9505 is the quad-core Snapdragon … more

Sunday Debate: Corporate Cyanogen Good for Android?

Join us in a fun Sunday Debate on Cyanogen Inc. Come with your opinions and feel … more

AOSP Lollipop 5.1.0 for LG Optimus 4X HD

One of the main rivals of the legendary Samsung Galaxy SIII, the LG Optimus 4X HD has received … more

S6 Pre-orders on T-Mobile are Arriving

T-Mobile appears to be first off the mark with delivering the S6, as some customers are already … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Omnirom stuck in bootanimation for Galaxy Mega 6.3

19th February 2014, 06:59 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4,624
 
2,751 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Hi,

I have been trying to get omnirom to work for the Galaxy Mega 6.3, but its stuck in bootanimation. The first build I tried worked, but none of the build that I compiled this month worked.

The logcat shows displayeventreceiver / activedisplay errors mainly.

Code:
E/DisplayEventReceiver(  890): Display event receiver pipe was closed or an error occurred.  events=0x9
E/FlpHardwareProvider(  890): Error hw_get_module 'flp': -2
W/InputDispatcher(  890): channel '418a3790 ActiveDisplayView (server)' ~ Consumer closed input channel or an error occurred.  events=0x9
E/InputDispatcher(  890): channel '418a3790 ActiveDisplayView (server)' ~ Channel is unrecoverably broken and will be disposed!
W/InputDispatcher(  890): channel '418ac6b8 StatusBar (server)' ~ Consumer closed input channel or an error occurred.  events=0x9
E/InputDispatcher(  890): channel '418ac6b8 StatusBar (server)' ~ Channel is unrecoverably broken and will be disposed!
Can someone help me?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	device-2014-02-19-121722.png
Views:	85
Size:	44.1 KB
ID:	2587950  
Attached Files
File Type: txt log.txt - [Click for QR Code] (485.7 KB, 18 views)
19th February 2014, 09:06 PM   |  #2  
Senior Recognized Developer
Flag Owego, NY
Thanks Meter: 25,032
 
13,670 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Donate to Me
More
The massive amount of null fd spam should've been obvious as the root problem, although admittedly how to solve it isn't entirely obvious. (to be honest, needs to be in the wiki...)

https://github.com/omnirom/android_k...245bc9632a3cae

You'll need to clobber after revering that aosp frankendisplay commit
Last edited by Entropy512; 19th February 2014 at 09:10 PM.
The Following User Says Thank You to Entropy512 For This Useful Post: [ View ]
20th February 2014, 05:59 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4,624
 
2,751 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Thanks @Entropy512!!!!

Got it to boot. Now next issue. No touchscreen input. Any inputs to sort that.
Attached Files
File Type: txt log.txt - [Click for QR Code] (382.1 KB, 2 views)
The Following User Says Thank You to Silesh.Nair For This Useful Post: [ View ]
20th February 2014, 01:58 PM   |  #4  
lagloose's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,991
 
699 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Donate to Me
Obviously got the same problem with my build for Nexus S here...
ROM does not boot or booted once and can't be rebooted anymore (stuck in boot loop) Attached 'reboot' parts of logcat... No idea at the moment where the problem is. All my builds worked fine before. Last working build was created at 5.th of February...
Attached Files
File Type: txt logcat.txt - [Click for QR Code] (412.8 KB, 3 views)
21st February 2014, 02:39 PM   |  #5  
lagloose's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,991
 
699 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Donate to Me
Solved. There seems to be a Problem with the new bootanimation for some devices. Just remove it or exchange with old one...

Gesendet von meinem Nexus S mit Tapatalk
21st February 2014, 04:09 PM   |  #6  
Senior Recognized Developer
Flag Owego, NY
Thanks Meter: 25,032
 
13,670 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by lagloose

Solved. There seems to be a Problem with the new bootanimation for some devices. Just remove it or exchange with old one...

Gesendet von meinem Nexus S mit Tapatalk

ok that's WEIRD
21st February 2014, 11:35 PM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4,624
 
2,751 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
OK. Solved all but one issue. HW decoder.
Last edited by Silesh.Nair; 22nd February 2014 at 12:05 AM.
24th February 2014, 07:38 AM   |  #8  
jeffsf's Avatar
Recognized Contributor
Flag San Francisco
Thanks Meter: 981
 
1,087 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
There is a fix in the works so that low-memory devices can have the flashy, new boot animation and not crash.

https://gerrit.omnirom.org/#/c/5597/

---
Posted from whatever phone booted today

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes