Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Theme/Mod][114][Custom 1% Battery][V1]

OP tr1gg3r84

17th February 2014, 10:13 PM   |  #1  
tr1gg3r84's Avatar
OP Senior Member
Flag Lancashire
Thanks Meter: 1,793
 
2,068 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More

Custom Battery 1% Mods

Hey People!
I'm new to the Xperia world has been a HTC user for awhile, been making a few battery themes so thought i would share.
Using stock system.ui adding 1% to drawable battery.xml hope you enjoy once uploaded cheers.

HTC Sense Stock


BLACK SENSE STOCK

BLUE SENSE STOCK

WHITE SENSE STOCK

GREEN SENSE STOCK


Circle Battery Icons


BLUE WITH GREEN CHARGE

ORANGE WITH WHITE CHARGE

PURPLE WITH BLUE CHARGE

RED WITH WHITE CHARGE

WHITE WITH BLUE
Last edited by tr1gg3r84; 24th February 2014 at 01:45 PM.
The Following 4 Users Say Thank You to tr1gg3r84 For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 10:15 PM   |  #2  
tr1gg3r84's Avatar
OP Senior Member
Flag Lancashire
Thanks Meter: 1,793
 
2,068 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
mine
The Following User Says Thank You to tr1gg3r84 For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 10:15 PM   |  #3  
tr1gg3r84's Avatar
OP Senior Member
Flag Lancashire
Thanks Meter: 1,793
 
2,068 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
also mine
The Following User Says Thank You to tr1gg3r84 For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 11:39 PM   |  #4  
nelvinchi's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 149
 
232 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Nice one chief! Mods for our device are always a good thing!

Keep up the great work!

The Following User Says Thank You to nelvinchi For This Useful Post: [ View ]
18th February 2014, 10:06 AM   |  #5  
Senior Member
Flag JÄRNA
Thanks Meter: 7
 
137 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
More
Dont install those mods if your using RomAur v1.1, system ui craches everything.
18th February 2014, 11:47 AM   |  #6  
tr1gg3r84's Avatar
OP Senior Member
Flag Lancashire
Thanks Meter: 1,793
 
2,068 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xhizors

Dont install those mods if your using RomAur v1.1, system ui craches everything.

You flash after installing Romaur? Because you need to reboot your device after a full boot or it will crash. It says after flashing Romaur Rom in Aroma. I'm using Romaur Rom atm all are fine with me I test everything before I post something

Sent from my D5503 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to tr1gg3r84 For This Useful Post: [ View ]
18th February 2014, 11:51 AM   |  #7  
tr1gg3r84's Avatar
OP Senior Member
Flag Lancashire
Thanks Meter: 1,793
 
2,068 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1392720665370.jpg
Views:	355
Size:	65.7 KB
ID:	2586296
Has you can see all is fine...

Sent from my D5503 using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to tr1gg3r84 For This Useful Post: [ View ]
18th February 2014, 01:48 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Works fine here thanks for a different option of battery icons

Sent from my D5503 using XDA Premium HD app
18th February 2014, 02:12 PM   |  #9  
Senior Member
Flag JÄRNA
Thanks Meter: 7
 
137 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tr1gg3r84

You flash after installing Romaur? Because you need to reboot your device after a full boot or it will crash. It says after flashing Romaur Rom in Aroma. I'm using Romaur Rom atm all are fine with me I test everything before I post something

Sent from my D5503 using Tapatalk

i flash RomAur v1.1, set everything up, reboot and flash your mode, and reboot, everyting crahes ?
18th February 2014, 02:16 PM   |  #10  
tr1gg3r84's Avatar
OP Senior Member
Flag Lancashire
Thanks Meter: 1,793
 
2,068 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xhizors

i flash RomAur v1.1, set everything up, reboot and flash your mode, and reboot, everyting crahes ?

It shouldn't crash after that

The Following User Says Thank You to tr1gg3r84 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes