FORUMS

Google No Longer Sending Calendar SMS Notifications

In a not entirely surprising move, Google announced that it’s putting an … more

Enable Multi-Window Mode on M Developer Preview

What was not mentioned in yeterday’s keynote was Android M’s multi-window … more

I/O Summary: Google Cardboard Virtual Reality

One year ago, Google introduced cardboard. Amazingly enough, that was all it took to fire … more

Android M Preview Images – XDA TV

Android M preview images are available. That and much more news is covered by Jordan when he … more

[Theme/Mod][114][Custom 1% Battery][V1]

Thanks Meter: 1,999
 
By jenkins-84, Senior Member on 17th February 2014, 09:13 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Custom Battery 1% Mods

Hey People!
I'm new to the Xperia world has been a HTC user for awhile, been making a few battery themes so thought i would share.
Using stock system.ui adding 1% to drawable battery.xml hope you enjoy once uploaded cheers.

HTC Sense Stock


BLACK SENSE STOCK

BLUE SENSE STOCK

WHITE SENSE STOCK

GREEN SENSE STOCK


Circle Battery Icons


BLUE WITH GREEN CHARGE

ORANGE WITH WHITE CHARGE

PURPLE WITH BLUE CHARGE

RED WITH WHITE CHARGE

WHITE WITH BLUE
Last edited by jenkins-84; 24th February 2014 at 12:45 PM.
The Following 4 Users Say Thank You to jenkins-84 For This Useful Post: [ View ]
 
 
17th February 2014, 09:15 PM |#2  
jenkins-84's Avatar
OP Senior Member
Flag Lancashire
Thanks Meter: 1,999
 
Donate to Me
More
mine
The Following User Says Thank You to jenkins-84 For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 09:15 PM |#3  
jenkins-84's Avatar
OP Senior Member
Flag Lancashire
Thanks Meter: 1,999
 
Donate to Me
More
also mine
The Following User Says Thank You to jenkins-84 For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 10:39 PM |#4  
nelvinchi's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 174
 
More
Nice one chief! Mods for our device are always a good thing!

Keep up the great work!

The Following User Says Thank You to nelvinchi For This Useful Post: [ View ]
18th February 2014, 09:06 AM |#5  
Senior Member
Flag JÄRNA
Thanks Meter: 7
 
Donate to Me
More
Dont install those mods if your using RomAur v1.1, system ui craches everything.
18th February 2014, 10:47 AM |#6  
jenkins-84's Avatar
OP Senior Member
Flag Lancashire
Thanks Meter: 1,999
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xhizors

Dont install those mods if your using RomAur v1.1, system ui craches everything.

You flash after installing Romaur? Because you need to reboot your device after a full boot or it will crash. It says after flashing Romaur Rom in Aroma. I'm using Romaur Rom atm all are fine with me I test everything before I post something

Sent from my D5503 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to jenkins-84 For This Useful Post: [ View ]
18th February 2014, 10:51 AM |#7  
jenkins-84's Avatar
OP Senior Member
Flag Lancashire
Thanks Meter: 1,999
 
Donate to Me
More
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1392720665370.jpg
Views:	427
Size:	65.7 KB
ID:	2586296
Has you can see all is fine...

Sent from my D5503 using Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to jenkins-84 For This Useful Post: [ View ]
18th February 2014, 12:48 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Works fine here thanks for a different option of battery icons

Sent from my D5503 using XDA Premium HD app
18th February 2014, 01:12 PM |#9  
Senior Member
Flag JÄRNA
Thanks Meter: 7
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tr1gg3r84

You flash after installing Romaur? Because you need to reboot your device after a full boot or it will crash. It says after flashing Romaur Rom in Aroma. I'm using Romaur Rom atm all are fine with me I test everything before I post something

Sent from my D5503 using Tapatalk

i flash RomAur v1.1, set everything up, reboot and flash your mode, and reboot, everyting crahes ?
18th February 2014, 01:16 PM |#10  
jenkins-84's Avatar
OP Senior Member
Flag Lancashire
Thanks Meter: 1,999
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xhizors

i flash RomAur v1.1, set everything up, reboot and flash your mode, and reboot, everyting crahes ?

It shouldn't crash after that
The Following User Says Thank You to jenkins-84 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes