Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,034 Members 47,323 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Razr i One Mod lags & slow system

Tip us?
 
johnseed2
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Feb 2014
Default [Q] Razr i One Mod lags & slow system

Is anyone who is using the razr i - "one" mod, also experiencing lags and a really slow system?
the stock rom was a bit slow, too. so i thought i try out this mod, but it even got worse
did anyone try out the JellyAOSP Rom yet? Is it stable and fast ?
thanks!
 
halend
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by johnseed2 View Post
Is anyone who is using the razr i - "one" mod, also experiencing lags and a really slow system?
the stock rom was a bit slow, too. so i thought i try out this mod, but it even got worse
did anyone try out the JellyAOSP Rom yet? Is it stable and fast ?
thanks!
I have been using that MOD for quite a time, first it was very laggy, then reinstalled it with full wipe (every wipe possible), and then it was OK. I recommend it, but just because there aren't many other alternatives (yet)
 
f3bruary
Old
#3  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 41
Join Date: Feb 2013
I just installed 1.30 and I experience a little lag, especially in the dialer when swiping fom numpad and back. It's the blue 'call' bar that needs to load a bit.

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

Oh and the contact are slow too
 
Lucki_X
Old
#4  
Lucki_X's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 54
Posts: 224
Join Date: Feb 2013
Location: Poděbrady
Quote:
Originally Posted by f3bruary View Post
I just installed 1.30 and I experience a little lag, especially in the dialer when swiping fom numpad and back. It's the blue 'call' bar that needs to load a bit.

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

Oh and the contact are slow too
I have installed 1.5 with last Omar Avelar's kernel. Really smooth and fast without lags.
 
FourOne82
Old
#5  
FourOne82's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 80
Posts: 182
Join Date: Jun 2013
If u are experiencing lags u have one option, clean install. Some users reported this problem, i can't give any other solution. Its the same for Omar's Rom and JellyAOSP 1.5 - dirty flash is running for some users, some experiencing lags and other problems.
Sry for my bad english, i'm not a native speaker.

 
totex71
Old
#6  
Member
Thanks Meter 40
Posts: 61
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by FourOne82 View Post
If u are experiencing lags u have one option, clean install. Some users reported this problem, i can't give any other solution. Its the same for Omar's Rom and JellyAOSP 1.5 - dirty flash is running for some users, some experiencing lags and other problems.
Your mod dosen't lag at all. works perfectly fine here.
clean install is the ONLY way to go when flashing a phone imo.
 
FourOne82
Old
#7  
FourOne82's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 80
Posts: 182
Join Date: Jun 2013
^Yeah u are probably right, so for everyone who is experiencing lags:
  1. Download the latest *.zip file to your SD.
  2. Flash the Motorola JB 4.1.2 EU firmware via RSDlite.
  3. Make sure you have a custom recovery installed (I use CWM Recovery 6.0.1.9).
  4. Boot into your custom recovery of choice.
  5. Select "wipe data/factory reset" and confirm.
  6. Select install zip from external card, and choose the zip file.
  7. Hit Reboot.
U can probably skip part 2, but just to make sure your system partition is fine I recommend flashing the original firmware.
Sry for my bad english, i'm not a native speaker.


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes