Post Reply

Touch panel.img downgrade?

OP REVREN

20th February 2014, 12:52 PM   |  #1  
REVREN's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 29
 
266 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
What's up guys,I was wondering if I would be able to downgrade to an earlier touch panel.img from an earlier firmware update,by flashing it through fastboot?

Any ideas should be appreciated.
20th February 2014, 01:41 PM   |  #2  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Flag Durres
Thanks Meter: 1,298
 
2,293 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
If you are s-off, yes

Sent from my HTC One using Tapatalk
The Following User Says Thank You to elvisypi For This Useful Post: [ View ]
20th February 2014, 06:59 PM   |  #3  
REVREN's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 29
 
266 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by elvisypi

If you are s-off, yes

Sent from my HTC One using Tapatalk

Hey elvisypi,is the touch panel flashing correctly because it's not saying successful at the bottom of the flash process,it's says bootloader bypassed!

Any ideas would be appreciated.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1392922740570.jpg
Views:	26
Size:	175.9 KB
ID:	2590982  
20th February 2014, 07:06 PM   |  #4  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Flag Durres
Thanks Meter: 1,298
 
2,293 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
I thing it's ok, if it says finished. I guess it's because it doesn't contain a hboot. It would have said failed otherwisr

Sent from my HTC One using Tapatalk
20th February 2014, 07:12 PM   |  #5  
REVREN's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 29
 
266 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by elvisypi

I thing it's ok, if it says finished. I guess it's because it doesn't contain a hboot. It would have said failed otherwisr

Sent from my HTC One using Tapatalk

Well thank you again for the info.
20th February 2014, 07:22 PM   |  #6  
REVREN's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 29
 
266 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by elvisypi

I thing it's ok, if it says finished. I guess it's because it doesn't contain a hboot. It would have said failed otherwisr

Sent from my HTC One using Tapatalk

Hey quick question,I'm I able to downgrade the full firmware with out bricking the phone?
20th February 2014, 07:32 PM   |  #7  
elvisypi's Avatar
Senior Member
Flag Durres
Thanks Meter: 1,298
 
2,293 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by REVREN

Hey quick question,I'm I able to downgrade the full firmware with out bricking the phone?

Yes of course if it's the correct firmware for sprint

Sent from my HTC One using Tapatalk

The Following User Says Thank You to elvisypi For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes