FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

 View Poll Results: Review for post

Excellent
 
0 Vote(s)
0%
Good
 
1 Vote(s)
33.33%
Ok
 
1 Vote(s)
33.33%
Bad
 
1 Vote(s)
33.33%

[Mod][Port]Bravia Engine 3 for XoLo!

39 posts
Thanks Meter: 10
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
So guys this My first work....
I have Made Bravia Engine 3 flashable zip for xolo.The File is Attached Below.
WORKING NOW!

Installation process :
1. go to recovery
2.go to flash zip from sd card
3.select BE3.zip
4. Enjoy

if you got any problem feel free to reply

I am not responsible for your bricked devices..
Dont Forget Press Thanks if i help You!

Credits :
{C0deF0x}
Attached Files
File Type: zip BE3.zip - [Click for QR Code] (200.9 KB, 473 views)
Last edited by nishantschavan; 21st September 2014 at 05:52 PM.
The Following 4 Users Say Thank You to nishantschavan For This Useful Post: [ View ]
 
 
2nd April 2014, 10:50 AM |#2  
wasim7956's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Is it for xolo700 & 700i????
2nd April 2014, 12:14 PM |#3  
nishantschavan's Avatar
OP Member
Flag Earth
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by wasim7956

Is it for xolo700 & 700i????

Yes
2nd April 2014, 12:17 PM |#4  
wasim7956's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by nishantschavan

yes

i tried, but no change.
2nd April 2014, 02:33 PM |#5  
nishantschavan's Avatar
OP Member
Flag Earth
Thanks Meter: 10
 
More
Hey,
Fix permisson and Install in recovery its works
and paste this build.prop given below:

ro.service.swiqi.supported=true
persist.service.swiqi.enable=1
2nd April 2014, 02:49 PM |#6  
wasim7956's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by nishantschavan

hey,
fix permisson and install in recovery its works
and paste this build.prop given below:

Ro.service.swiqi.supported=true
persist.service.swiqi.enable=1

how & where to paste in build.prop in which line to paste in build.prop & how to fix permission.
3rd April 2014, 09:04 AM |#7  
wasim7956's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Thumbs down
AFTER ADDING THIS IN BUILD.PROP. MY PHONE DON'T START . SO I HAD FORMATTED MY PHONE & MY ALL DATA LOST BECAUSE OF UR Bravia Engine 3.
ro.service.swiqi.supported=true
persist.service.swiqi.enable=1
3rd April 2014, 05:58 PM |#8  
nishantschavan's Avatar
OP Member
Flag Earth
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by wasim7956

AFTER ADDING THIS IN BUILD.PROP. MY PHONE DON'T START . SO I HAD FORMATTED MY PHONE & MY ALL DATA LOST BECAUSE OF UR Bravia Engine 3.
ro.service.swiqi.supported=true
persist.service.swiqi.enable=1

see above i have edited the post try this new zip after flashing see build.prop
4th April 2014, 06:03 AM |#9  
wasim7956's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by nishantschavan

see above i have edited the post try this new zip after flashing see build.prop

AFTER FLASHING THIS NEW BE3 THAN I HAVE TO FLASH bravia_engine_3 OR NOT??????

---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

Quote:
Originally Posted by nishantschavan

see above i have edited the post try this new zip after flashing see build.prop

flashing done. Thanx, but please, if u dnt mind, tell me that wt is change after flashing this. Or tell little description about changes.
4th April 2014, 06:56 AM |#10  
nishantschavan's Avatar
OP Member
Flag Earth
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by wasim7956

AFTER FLASHING THIS NEW BE3 THAN I HAVE TO FLASH bravia_engine_3 OR NOT??????

---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------



flashing done. Thanx, but please, if u dnt mind, tell me that wt is change after flashing this. Or tell little description about changes.

its hard to figure out difference... in quality.. u check build.prop to confirm
4th April 2014, 07:00 AM |#11  
wasim7956's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Smile
Quote:
Originally Posted by nishantschavan

its hard to figure out difference... in quality.. u check build.prop to confirm

YA, I CHECKED BUILD.PROP. IT CHANGE & 2 LINE ALSO ADDED, BUT TELL ABOUT LITTLE CHANGE BECOZ I CANT FIGURE OUT THE CHANGES. THANX

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes