Post Reply

Bravia engine problem

OP saberamani

20th August 2013, 05:53 PM   |  #1  
OP Member
Flag abadan
Thanks Meter: 6
 
82 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
hi i flash speed droid on my sp but after flash this mod bravia not work
i reflash rom but bravia not work i flash rom again and again but problem not solve please help me
i am on lock bootloader
20th August 2013, 06:09 PM   |  #2  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 558
 
1,811 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by saberamani

hi i flash speed droid on my sp but after flash this mod bravia not work
i reflash rom but bravia not work i flash rom again and again but problem not solve please help me
i am on lock bootloader

Somebody answered u ->HERE

Anyway what u can do is:

1. PRO way. Flash STOCK ROM (12.0.A.2.245 for ex.) with latest FLASTOOL 0.9.11.0

or

2. NOOB way. Make a repair with SUS or Sony PC Companion
20th August 2013, 06:26 PM   |  #3  
OP Member
Flag abadan
Thanks Meter: 6
 
82 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Joku1981

Somebody answered u ->HERE

Anyway what u can do is:

1. PRO way. Flash STOCK ROM (12.0.A.2.245 for ex.) with latest FLASTOOL 0.9.11.0

or

2. NOOB way. Make a repair with SUS or Sony PC Companion

i flash this rom with latest flash tools but problem not solve
20th August 2013, 07:10 PM   |  #4  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 558
 
1,811 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by saberamani

i flash this rom with latest flash tools but problem not solve

Make a backup of your SD Internal Card and flash the Stock Rom how i show u in this pic:

23rd August 2013, 07:15 AM   |  #5  
OP Member
Flag abadan
Thanks Meter: 6
 
82 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Joku1981

Make a backup of your SD Internal Card and flash the Stock Rom how i show u in this pic:

i flash the rom again and again on my phone but bravia not work
when i restore data of my old rom on new rom bravia work good ( i restore data from clock work mode )
what happen too my phone??????

sorry for bad english
23rd August 2013, 08:45 AM   |  #6  
Jaycel0820's Avatar
Senior Member
Flag manila
Thanks Meter: 74
 
490 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
are you sure you flash stock rom?
23rd August 2013, 09:04 AM   |  #7  
OP Member
Flag abadan
Thanks Meter: 6
 
82 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Jaycel0820

are you sure you flash stock rom?

yes
i flash 257 and 245 again and again but bravia not work just work for video
23rd August 2013, 09:34 AM   |  #8  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 558
 
1,811 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by saberamani

yes
i flash 257 and 245 again and again but bravia not work just work for video

Making a "clean" flash u cant tick or untick this option??
23rd August 2013, 09:50 AM   |  #9  
OP Member
Flag abadan
Thanks Meter: 6
 
82 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Joku1981

Making a "clean" flash u cant tick or untick this option??

i clean flash my xperia sp
i can tick or untick this option but bravia not work for album app just work for videos
23rd August 2013, 09:54 AM   |  #10  
Joku1981's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 558
 
1,811 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
It works but maybe the difference is nothing. Take a look the example:


Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes