Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,866 Members 50,981 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

CM 11 LTE issues

Tip us?
 
Bertilson
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Feb 2014
Default CM 11 LTE issues

Hi
Did install CM11 on my e975 the other day. But I do experience some issues with the 4g signal.

Often after booting I can't get any service, and the phone indicates a signal at several thousands of dBm.


Switch to gsm and then back to LTE again fixes the problem, but why does it behave like this? Is it a known issue?
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1392673589923.jpg
Views:	20
Size:	110.7 KB
ID:	2585375

Skickat från min LG-E975 via Tapatalk
 
Bertilson
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Feb 2014
No ideas what this can be?

Skickat från min LG-E975 via Tapatalk
 
puma99dk|
Old
#3  
puma99dk|'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 279
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by Bertilson View Post
No ideas what this can be?

Skickat från min LG-E975 via Tapatalk
hmm, i don't have LTE problems on my E975, have u tried checking your APN's with what your carrier recommends?
 
Bertilson
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Feb 2014
Checked it today and there is no problem with APN. And even if it would have been that should only affect the data service. I my case the phone does not register to the network at all.

But since I had some similar issues with the stock ROM it might be related to an hardware issue.

I will try to restore it to stock so I can send it for repair.

Skickat från min LG-E975 via Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes