Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,741 Members 47,332 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] DHD Radios On Inspire 4G

Tip us?
 
zerhou
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 26
Join Date: Jun 2013
Location: Planet Earth
Info 2 [Q] DHD Radios On Inspire 4G

Hello XDA !!

I'm a noob and new to the community so please answer me accordingly

OK. I have an HTC Inspire 4G sim unlocked before being rooted (my brother unlocked it i don't know how) . And i've rooted it using the AAHK2 since the original AAHK is down (Got it from http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2367322 ). now I'm using the Schutzhund AOKP kitkat 4.4.2 link :http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2631711

Since i have signal disconnections sometimes and bluetooth speed issues i think i should install another radio to my inspire

my question is : Can I install Desire HD's radio on my phone ? I'm not a resident of the US and I'm from North Africa (near enough to europe ( france))

My Radio baseband is 12.65.60.29U_26.14.04.28_M
Which radio would you guys recommend ??

my bootloader says:
Code:
Select Code
**** UNLOCKED ****
ACE PVT ENG S-OFF RL
HBOOT-0.85.2425
MICROP-0438
RADIO-26.14.04.28_M
eMMC-boot
Cheers !!!!!
 
bananagranola
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 1603
Posts: 3,784
Join Date: Jul 2012
You can. It's generally not recommended. Do you still have signal problems on stock?
 
zerhou
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 26
Join Date: Jun 2013
Location: Planet Earth
Quote:
Originally Posted by bananagranola View Post
You can. It's generally not recommended. Do you still have signal problems on stock?
Yeah unfortunately ...
So i just take the risk and try flashing a dhd radio ?
 
bananagranola
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 1603
Posts: 3,784
Join Date: Jul 2012
You could try, you'd just need to be willing to take the risk.
The Following User Says Thank You to bananagranola For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
zerhou
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 26
Join Date: Jun 2013
Location: Planet Earth
Quote:
Originally Posted by bananagranola View Post
You could try, you'd just need to be willing to take the risk.
Thank you bananagranola (I pressed the thanks button ). I'll try a couple and see which one work for me
I'll post my experiece here
 
zerhou
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 11
Posts: 26
Join Date: Jun 2013
Location: Planet Earth
Thumbs up Solved

It looks like the radio that was in my phone was somehow corrupt or something ( the one that comes with AAHK2) .. i redownloaded then same radio and now everything is fine
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android 4.4.3 Begins Rolling Out to European HTC One M8

Shortly after the USA Unlocked and Developer Editions of the HTC One M8 received the … more

Modernize Your Emails with Email Popup

SMS andHangouts messages likely won’t ever replace traditional Emails for more formal … more

Change Your Toast Notification Style with XToast

Android uses multipletypes of notifications. One of these isknown as a toast notification. … more

Port Sony Xperia Themes to CyanogenMod 11 with Ease

In addition the obvious proficiency with graphics, creating agood Android theme … more