Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Question [Q] system formatted no rom. need help

OP kintomaniac

20th February 2014, 11:48 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
I was trying to install pa. Formatted system. And now when i try to sideload pa twrp gets stuck on starting adb sideload feature.
20th February 2014, 11:51 AM   |  #2  
Durteedee's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
247 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
I am certain you have a back up you can use right? If not you may need to flash a different recovery and try side load again

sent from my lady's MOTO G
The Following User Says Thank You to Durteedee For This Useful Post: [ View ]
20th February 2014, 11:56 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Thumbs down
Unfortunately i dnt hav a backup. Even if i did i wouldnt b able to get it on to the phone as sideload isnt working
20th February 2014, 12:18 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
26 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Flash stock rom maybe, with fastboot

Sent from my XT1032 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to martikung For This Useful Post: [ View ]
20th February 2014, 12:24 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Syria
Thanks Meter: 6
 
111 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
you can download another rom and flash it
or the stock rom
the good thing here is that you have sideload feature
The Following User Says Thank You to Pir4t3 For This Useful Post: [ View ]
20th February 2014, 12:45 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
sideload isnt working i tried cwm and twrp. it says error : deivce not found. i have the drivers installed. how to i flash stock using fastboot?
20th February 2014, 01:18 PM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 17
 
61 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by kintomaniac

sideload isnt working i tried cwm and twrp. it says error : deivce not found. i have the drivers installed. how to i flash stock using fastboot?


follow this guide


http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2542219
The Following User Says Thank You to quizmaniac For This Useful Post: [ View ]
20th February 2014, 01:39 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by quizmaniac

follow this guide


http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2542219

thanks will try it now
Last edited by kintomaniac; 20th February 2014 at 01:45 PM.
20th February 2014, 04:14 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
thanks quizmaniac everythings back to normal now
20th February 2014, 04:15 PM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 17
 
61 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by kintomaniac

thanks quizmaniac everythings back to normal now

good news glad its all sorted.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes