Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Sign can apps be move to sd on a exhibit t599

OP Tim2013

26th October 2013, 02:30 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
How can I move my apps on my exhibit t599 to sd card thank you for any info.
30th November 2013, 03:01 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
378 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
As far that I know the device it's not supported but what I did help give me more storage on my device fist download from the market A PARTED and create a partition ext4 then downloadLINK2SD then link all your data apps to ur sd and it will give u more storage in your device......hope it works

Sent from my SGH-T599N using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1385820101641.jpg
Views:	1934
Size:	35.5 KB
ID:	2423959  
30th November 2013, 03:09 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
378 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
See the device storage and sd card

Sent from my SGH-T599N using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1385820509972.jpg
Views:	1974
Size:	33.9 KB
ID:	2423970  
30th November 2013, 03:10 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
378 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
App linked

Sent from my SGH-T599N using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1385820592423.jpg
Views:	1737
Size:	62.2 KB
ID:	2423975  
20th February 2014, 11:26 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Tried this method
Hello,

I tried this method, but it doesn't work for me. Do you have to root the phone in order to do this?

Sent from my SGH-T599N using XDA Premium 4 mobile app[/QUOTE]
23rd February 2014, 04:31 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
378 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Quote:
Originally Posted by bodybyrock

Hello,

I tried this method, but it doesn't work for me. Do you have to root the phone in order to do this?

Sent from my SGH-T599N using XDA Premium 4 mobile app

[/QUOTE]

Yes most of all this methods you need a rooted device root you phone using VROOT then go to my thread and fallow the directions hope this work for you if you have any questions fell free to ask good luck
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2596290

Sent from my SGH-T599X using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to morepr For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes