Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,209 Members 37,551 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Stuck at Eclipse boot animation

Tip us?
 
bamige1
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 61
Join Date: Jun 2013
Default [Q] Stuck at Eclipse boot animation

I am trying to install eclipse on my phone and am stuck at the eclipse anamation. I have flashed it and the needed file for my version of s4. I have tried to find a solution but didnt. please help
 
Mistertac
Old
#2  
Mistertac's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,593
Posts: 3,406
Join Date: Oct 2013
Location: Springfield, Ma

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bamige1 View Post
I am trying to install eclipse on my phone and am stuck at the eclipse anamation. I have flashed it and the needed file for my version of s4. I have tried to find a solution but didnt. please help
Well that's just not enough info to help...

Your s4 build
Eclipse version
Recovery version

Maybe some steps that lead you up to here also..
As much info as u can give is the best way to assure someone on here cab maybe help you

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
 
bamige1
Old
(Last edited by bamige1; 23rd February 2014 at 06:27 AM.) Reason: Add Info
#3  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 61
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by Mistertac View Post
Well that's just not enough info to help...

Your s4 build
Eclipse version
Recovery version

Maybe some steps that lead you up to here also..
As much info as u can give is the best way to assure someone on here cab maybe help you

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
s4: mk2 build
Recovery: Safestrap 3.71
Eclipse : The progress build 7
I followed this guide https://www.youtube.com/watch?v=qBP3CKGa9nU
 
riker147
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 293
Posts: 960
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by bamige1 View Post
s4: mk2 build
Recovery: Safestrap 3.71
Eclipse : The progress build 7
I followed this guide https://www.youtube.com/watch?v=qBP3CKGa9nU
I didn't check, but is Eclipse a Safestrap compatible ROM?

Sent from my NCC-1701 using Tapatalk 4
__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________
Reading Is Fundamental
 
k1mu
Old
#5  
k1mu's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,551
Posts: 1,908
Join Date: Apr 2011
Location: Virginia

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by riker147 View Post
I didn't check, but is Eclipse a Safestrap compatible ROM?

Sent from my NCC-1701 using Tapatalk 4
Yes, Eclipse V7 is Safestrap compatible. I'm just not sure if it's compatible with MK2.
My Android devices:
vzw Samsung Galaxy S4 stock NC5 rooted
Samsung Galaxy Tab 2 10.1, also stock but rooted.

VZ Droid Incredible 2 rooted but otherwise stock.
Samsung Galaxy Tab 10.1
 
jpcalhoun
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 86
Posts: 292
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by bamige1 View Post
I am trying to install eclipse on my phone and am stuck at the eclipse anamation. I have flashed it and the needed file for my version of s4. I have tried to find a solution but didnt. please help
'm running Eclipse build 7 on a Developer Edition S4. I recommend you go to the developer's website and check out the threads on Build 7 by other SafeStrap users. Go here:http://www.elementalxdesigns.com/ecl...55-Galaxy-S-IV
 
bamige1
Old
#7  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 61
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by jpcalhoun View Post
'm running Eclipse build 7 on a Developer Edition S4. I recommend you go to the developer's website and check out the threads on Build 7 by other SafeStrap users. Go here:http://www.elementalxdesigns.com/ecl...55-Galaxy-S-IV
It seems im the only one with this problem. In the installer I do full wipe and no kernel option and reboot when done. How did you get it to work
 
jpcalhoun
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 86
Posts: 292
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by bamige1 View Post
It seems im the only one with this problem. In the installer I do full wipe and no kernel option and reboot when done. How did you get it to work
Well first off, I'm not using SafeStrap. I have a Developer edition S4 so I have an unlocked bootloader and don't need SafeStrap. Have you visited the Dev's website. There are a lot of threads from SafeStrap users about installing build 7. If you haven't gone to that site you should...you might find the resolution to your problem. If I remember rightly there were other SafeStrap users who had the same problem as you and found a work-around. There is also an issue downloading and installing paid apps from Play Store, but there is a fix for that also in those threads. Check it out if you haven't already.
 
k1mu
Old
#9  
k1mu's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,551
Posts: 1,908
Join Date: Apr 2011
Location: Virginia

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by bamige1 View Post
It seems im the only one with this problem. In the installer I do full wipe and no kernel option and reboot when done. How did you get it to work
I've just read the last few pages in the forum that bamige1 pointed you to. Eclipse 7 does indeed work on MK2 with Safestrap.

Since lots of people apparently have it working, the likely suspect is a bad download. Did you check the MD5 hash after download to verify that it was correct?
Re-downloading is probably worth trying.
My Android devices:
vzw Samsung Galaxy S4 stock NC5 rooted
Samsung Galaxy Tab 2 10.1, also stock but rooted.

VZ Droid Incredible 2 rooted but otherwise stock.
Samsung Galaxy Tab 10.1
 
bamige1
Old
(Last edited by bamige1; 23rd February 2014 at 11:25 PM.)
#10  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 61
Join Date: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by k1mu View Post
I've just read the last few pages in the forum that bamige1 pointed you to. Eclipse 7 does indeed work on MK2 with Safestrap.

Since lots of people apparently have it working, the likely suspect is a bad download. Did you check the MD5 hash after download to verify that it was correct?
Re-downloading is probably worth trying.
I got a download with correct md5 and I am testing it now.
Edit 1: Still Hangs. IDK why

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes