Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Question [Q] Bad textures

OP Dmit3Y

19th February 2014, 10:01 PM   |  #1  
Dmit3Y's Avatar
OP Junior Member
Flag Tiraspol
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Hi guys.
I've noticed that practicaly every custom rom based on stock have problem with textures in topbar.
Yes, I know that 99% people don't see any problem, but I see them every time I take the phone in hands.

See this two screenshots.
Problems:
  1. Background under career name (Image: public.egerev.me/1.png)
  2. Background in the center of topbar (look at the location icon) (Image: public.egerev.me/2.png)

How to fix it?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.png
Views:	212
Size:	116.9 KB
ID:	2589300   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	162
Size:	101.3 KB
ID:	2589302  
20th February 2014, 01:15 AM   |  #2  
EmSeeMAC's Avatar
Senior Member
Flag Laredo, TX
Thanks Meter: 59
 
201 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
it's not really a "problem" as all ROMS are based off of the stock ROM and so it's HTC's fault and therefore doesn't need fixing, nor do I know if this can even be changed.

Actually it can be fixed by someone who is good at themes but I'm not sure if anyone is going to put forth the effort.
20th February 2014, 06:51 PM   |  #3  
Dmit3Y's Avatar
OP Junior Member
Flag Tiraspol
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by EmSeeMAC

it's not really a "problem" as all ROMS are based off of the stock ROM and so it's HTC's fault and therefore doesn't need fixing, nor do I know if this can even be changed.

Actually it can be fixed by someone who is good at themes but I'm not sure if anyone is going to put forth the effort.

But in official rom everything is ok. Problem appears only in ROM's with modded UI.

UPD: Original ROM bottom bar: public.egerev.me/3.png
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3.png
Views:	36
Size:	66.1 KB
ID:	2591146  
Last edited by Dmit3Y; 20th February 2014 at 09:59 PM.
22nd February 2014, 06:41 AM   |  #4  
EmSeeMAC's Avatar
Senior Member
Flag Laredo, TX
Thanks Meter: 59
 
201 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by Dmit3Y

But in official rom everything is ok. Problem appears only in ROM's with modded UI.

UPD: Original ROM bottom bar: public.egerev.me/3.png

I see. Good luck finding a fix for that because I've no idea how to go about this.
22nd February 2014, 11:22 AM   |  #5  
Dmit3Y's Avatar
OP Junior Member
Flag Tiraspol
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Invite Bad Boyz Sprint ONE ROMz and Rage One developers to thread.

May be others too. But I've tested both ROM's and noticed this problem. (Couldn't reply in their threads because of restrictions)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes