5,598,820 Members 32,419 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Bad textures

Tip us?
 
Dmit3Y
Old
#1  
Dmit3Y's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Feb 2014
Location: Tiraspol
Question [Q] Bad textures

Hi guys.
I've noticed that practicaly every custom rom based on stock have problem with textures in topbar.
Yes, I know that 99% people don't see any problem, but I see them every time I take the phone in hands.

See this two screenshots.
Problems:
  1. Background under career name (Image: public.egerev.me/1.png)
  2. Background in the center of topbar (look at the location icon) (Image: public.egerev.me/2.png)

How to fix it?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.png
Views:	212
Size:	116.9 KB
ID:	2589300   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	162
Size:	101.3 KB
ID:	2589302  
 
EmSeeMAC
Old
#2  
EmSeeMAC's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 160
Join Date: Jul 2013
Location: Laredo, TX
it's not really a "problem" as all ROMS are based off of the stock ROM and so it's HTC's fault and therefore doesn't need fixing, nor do I know if this can even be changed.

Actually it can be fixed by someone who is good at themes but I'm not sure if anyone is going to put forth the effort.
 
Dmit3Y
Old
(Last edited by Dmit3Y; 20th February 2014 at 08:59 PM.)
#3  
Dmit3Y's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Feb 2014
Location: Tiraspol
Quote:
Originally Posted by EmSeeMAC View Post
it's not really a "problem" as all ROMS are based off of the stock ROM and so it's HTC's fault and therefore doesn't need fixing, nor do I know if this can even be changed.

Actually it can be fixed by someone who is good at themes but I'm not sure if anyone is going to put forth the effort.
But in official rom everything is ok. Problem appears only in ROM's with modded UI.

UPD: Original ROM bottom bar: public.egerev.me/3.png
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3.png
Views:	36
Size:	66.1 KB
ID:	2591146  
 
EmSeeMAC
Old
#4  
EmSeeMAC's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 160
Join Date: Jul 2013
Location: Laredo, TX
Quote:
Originally Posted by Dmit3Y View Post
But in official rom everything is ok. Problem appears only in ROM's with modded UI.

UPD: Original ROM bottom bar: public.egerev.me/3.png
I see. Good luck finding a fix for that because I've no idea how to go about this.
 
Dmit3Y
Old
#5  
Dmit3Y's Avatar
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: Feb 2014
Location: Tiraspol
Invite Bad Boyz Sprint ONE ROMz and Rage One developers to thread.

May be others too. But I've tested both ROM's and noticed this problem. (Couldn't reply in their threads because of restrictions)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes