Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,770,988 Members 45,360 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

broken Webtop (atrix 4g)

Tip us?
 
Nick_Su
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 12
Join Date: Feb 2014
Default broken Webtop (atrix 4g)

Hello! I'm new here and I don't know where to write about it. So, I have atrix and laptopdock. Also I have Tegra2Ubuntop there and everything worked very well. But now, when I insert my atrix into dock I see..... standard desktop!!! When I type sudo gpaint or sudo dosbox these programs doesn't start. That is to say all my programms damaged. Although I can see old folders such as lxdepanel or lxde. File manager show me these directories: 1) adas ; 2) desktop ; 3)MOT ; 4) 9.8 GB Volume; 5)SD/MMC Drive, But I don't see directory OSH. Before it, I tried to run ubuntu linux. I followed by instructions from Complete Linux installer. I think I damaged webtop (which is on my flash card) by using android terminal. (While I tried to run Linux) What I should to do? Please HELP ME !
P.S. Hope you understand me.
 
palmbeach05
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 510
Posts: 1,496
Join Date: Oct 2012
Location: Ft. Walton Beach
Sbf?

Sent from my MB886 using xda app-developers app
 
andresrivas
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 351
Posts: 1,028
Join Date: Aug 2010
Location: Córdoba
Yup. Or there was a project called simoletop, is original webtop with minimal changes. You could flash it and kibda of start over

Enviado desde mi MB860 usando Tapatalk 2
Motorola Personal 501 -> Motorola StarTac -> Motorola v360 (1gb sd, iTunes, native, non-java apps) -> Motorola Rokr E2 (SDHC 8Gb, native apps, O.C., My own custom Rom, AWESOME PHONE) -> Motorola C115 (Custom Ringtones xD ) -> Motorola Milestone (A.K.A Droid) (Froyo, rooted, stolen :'( ) -> Motorola Atrix 4G (Blur ICS) -> Motorola Moto X


Yup. I've been a Motofan all my life so far...
 
Nick_Su
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 12
Join Date: Feb 2014
hm sorry for my english... But I said that I have laptop dock station with Tegra2Ubuntop. And had installed Complete Linux Installer from market and followed this instructions. (Run linux on your phone) And then destroy osh directory (I guess) And I must install Tegra2Ubuntop again, right?
 
palmbeach05
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 510
Posts: 1,496
Join Date: Oct 2012
Location: Ft. Walton Beach
Quote:
Originally Posted by Nick_Su View Post
hm sorry for my english... But I said that I have laptop dock station with Tegra2Ubuntop. And had installed Complete Linux Installer from market and followed this instructions. (Run linux on your phone) And then destroy osh directory (I guess) And I must install Tegra2Ubuntop again, right?
You've said in both posts something to the effect of a damaged/destroyed/edited /osh partition. Start with the basics. Flash the sbf, then test your phone on the lapdock to ensure it works. Then work from there and rebuild your device the way you want it.

Sent from my MB886 using xda app-developers app
 
Nick_Su
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 12
Join Date: Feb 2014
only one note. My atrix and webtop work well (but the last with the standard environment) "Flash the sbf" - Now I'm really afraid to destroy my atrix. But the main thing I understood - I should reinstall it.
 
palmbeach05
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 510
Posts: 1,496
Join Date: Oct 2012
Location: Ft. Walton Beach
Quote:
Originally Posted by Nick_Su View Post
only one note. My atrix and webtop work well (but the last with the standard environment) "Flash the sbf" - Now I'm really afraid to destroy my atrix. But the main thing I understood - I should reinstall it.
Sbfs aren't that scary if you are using the ones made for your region. But yes, reinstalling is the end result

Sent from my MB886 using xda app-developers app
 
Nick_Su
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 12
Join Date: Feb 2014
ok, I have linux on my PC and when I connect my atrix I can get access to osh. I have 16 Gb flash drive and I think to format osh into ntfs. So I will have flash card 16Gb volume. (ntfs) (now it's 9.8 gb ntfs and 4 gb osh). And try to reinstall again
 
ravilov
Old
#9  
ravilov's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1318
Posts: 2,159
Join Date: Jan 2010

 
DONATE TO ME
Good luck with NTFS. Honestly, it seems you don't really know what you're doing and you're about to make your situation even worse. But I could be wrong.
The Following User Says Thank You to ravilov For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Nick_Su
Old
#10  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 12
Join Date: Feb 2014
hmm.... you are right! I'm not sure with it. So I try to get a good advice from xda

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes