Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,772,571 Members 51,451 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] SlimRom CyanMod roms problem

Tip us?
 
themistoklisv
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Sep 2011
Smile [Q] SlimRom CyanMod roms problem

Hi all,

I have flashed many roms on my LG 2X and lastly I have tried to flash SlimRom 4.4 but stuck to boot logo. I have read the thread and that seems to be a problem for some users since this is a test rom.
What I want to know is this:
I have used for some time tonyp's 10.2 rom which I liked alot. But then used AIO tool and NVFlsh to repartition my phone.
Last time I used AIO and partitioned my phone to NBTL, unlocked with TWRP 2.6. My problem is that when I flash CyanMod 10 it stucks on boot logo , 10.1 fails during flashing and tonyp;s 10.2 boots to setup wizard and then I get a wizard crash message. Also SlimRom 4.4 sticks in boot logo .
I can install MOKEE rom ok ( which I like alot ) and also Optix.
The problems seem to relate to CyanMod based Roms. Do you have any ideas why this might happen
 
vanko11595
Old
#2  
vanko11595's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 104
Join Date: Aug 2013
Location: Sofia
Quote:
Originally Posted by themistoklisv View Post
Hi all,

I have flashed many roms on my LG 2X and lastly I have tried to flash SlimRom 4.4 but stuck to boot logo. I have read the thread and that seems to be a problem for some users since this is a test rom.
What I want to know is this:
I have used for some time tonyp's 10.2 rom which I liked alot. But then used AIO tool and NVFlsh to repartition my phone.
Last time I used AIO and partitioned my phone to NBTL, unlocked with TWRP 2.6. My problem is that when I flash CyanMod 10 it stucks on boot logo , 10.1 fails during flashing and tonyp;s 10.2 boots to setup wizard and then I get a wizard crash message. Also SlimRom 4.4 sticks in boot logo .
I can install MOKEE rom ok ( which I like alot ) and also Optix.
The problems seem to relate to CyanMod based Roms. Do you have any ideas why this might happen
+1
 
themistoklisv
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Sep 2011
No one??

Sent from my LG-P990 using Tapatalk
 
SuperSkill
Old
#4  
SuperSkill's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1138
Posts: 1,629
Join Date: Jun 2011
Location: Kristiansand
Try another recovery...
Do to others what you expect yourself, thats respect. Remember the newbies, we dont know what they might know
 
themistoklisv
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Sep 2011
I did, I also tried unbrick, not much luck


Sent from my washing machine
 
themistoklisv
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Sep 2011
So I have tried cwm 5 and 6, twrp, cannot setup cwm touch , also tied unbrick, AIO and NVFlash to restore to 28v.I managed to setup my phone to cyanogen mod but with the old bootloader and when I repartitioned to new I had the same problems. Any ideas?


Sent from my washing machine
 
uripiruli
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 22
Join Date: Jul 2012
Sorry i don't know how i can help you...
 
themistoklisv
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Sep 2011
Anyone else ?


Sent from my washing machine
 
Wooby
Old
#9  
Wooby's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 260
Join Date: Oct 2013
Maybe u got a bad baseband?

Wysłane z mojego LG-P990 przy użyciu Tapatalka
 
themistoklisv
Old
#10  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Sep 2011
Ahh baseband...that may do the trick. I remember I installed some baseband 1-2 years ago but did not do anything with baseband since. I will give it a try. Thank you


Sent from my washing machine

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes