Android 5.0.2 and New Factory Images For Nexus 7 (Wi-Fi) Available

Android 5.0 is has been publicly available since early November, and the … more

Github Tutorial App Shows You How to Use… Github

Github can get pretty complicated and using it can become quite daunting, especially … more

Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[q] please help

OP ieyezalillowi

22nd February 2014, 11:26 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
so i was messing with a new rom manager on my at&t s3 and i rebooted to flash a new rom and all of a sudden it gave me a error telling me that im trying to install a rom for att but my phone is sprint . not in those words exactly but you get what im saying . i have no idea what to do it wont work . ive done this a million times but never had this happen
24th February 2014, 01:40 PM   |  #2  
audit13's Avatar
Senior Member
Toronto
Thanks Meter: 1,000
 
3,147 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
You could install a custom recovery, wipe the system, and install a custom ROM to get your phone working.

Personally, I prefer Philz Touch over TWRP.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes