Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

HELP Can't flash .kdz after KitKat rom

OP pallcsa

21st February 2014, 06:42 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
100 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Please help me I can't reflash .kdz after KitKat rom. I installed Freegee app and chose latest cwm recovery. Now every time I try the LG flash tool stops in the beginning of flashing. Battery is full. I even wiped system and data in cwm but no go.. I can't get rid of KitKat. It still boots to that.
21st February 2014, 10:17 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I now how but i speek french

"Envoy depuis mon LG-E986 avec Tapatalk"
22nd February 2014, 10:12 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
100 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
that's what I get in the flash tool.

10:08:24 : wParam : 100, lParam = 0
10:08:24 : MODEL DLL Event : (100, 0)
10:08:24 : Step : TYPE_WPARAM_UPGRADE_ERROR
10:08:24 : CleanModelDll() : Free Model.dll
10:08:24 : _DetachDLL Call
10:08:29 : _DetachDLL Call End
10:08:29 : wParam : 100, lParam = 64
10:08:29 : MODEL DLL Event : (100, 64)
10:08:29 : Step : TYPE_WPARAM_UPGRADE_ERROR
10:08:29 : CleanModelDll() : Free Model.dll
10:08:29 : _DetachDLL Call
10:08:34 : _DetachDLL Call End
10:08:34 : Page_Error şşĐŔԴĎŮ
10:08:34 : ż Retry şşĐŔԴĎŮ
10:08:34 : Page_Error şşĐŔԴĎŮ
10:08:34 : ż Retry şşĐŔԴĎŮ
22nd February 2014, 11:46 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 14
 
99 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
this is the famous low battery issue . dont use freegee anymore and try to flash on emergency mode instead DIAG
22nd February 2014, 12:04 PM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 9
 
39 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by pallcsa

Please help me I can't reflash .kdz after KitKat rom. I installed Freegee app and chose latest cwm recovery. Now every time I try the LG flash tool stops in the beginning of flashing. Battery is full. I even wiped system and data in cwm but no go.. I can't get rid of KitKat. It still boots to that.


Did you try to restore a nandroid backup instead of a custom rom. Users/developers (i.e anirudhk)have uploaded theirs to xda`s storagecow. One needs to put it in the right folder, so that the recovery system recognizes them.
Last edited by xifizurk; 22nd February 2014 at 02:36 PM. Reason: language problem
22nd February 2014, 04:19 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 14
 
99 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
i had this problem 2 times and i could flash only without low battery issue on emergency mode instead DIAG. But this never worked at the 1. try. I had to try it realy often times and randomly it works, but only on emergency
since then i wont try customs roms anymore untill freegee is fixed. People say its fixed, but 4 me it seems it isnt
22nd February 2014, 08:38 PM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
100 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by lg-user45

i had this problem 2 times and i could flash only without low battery issue on emergency mode instead DIAG. But this never worked at the 1. try. I had to try it realy often times and randomly it works, but only on emergency
since then i wont try customs roms anymore untill freegee is fixed. People say its fixed, but 4 me it seems it isnt

Thanks for the tip. I tried it in emergency mode too but same thing happened. I am starting to feel a bit nervous.
Last edited by pallcsa; 22nd February 2014 at 10:22 PM.
23rd February 2014, 08:35 AM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 8
 
100 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Quote:
Originally Posted by xifizurk

Did you try to restore a nandroid backup instead of a custom rom. Users/developers (i.e anirudhk)have uploaded theirs to xda`s storagecow. One need to put it in the right folder, so that the recovery system recognizes them.

I was trying hard to look for those nandroid backups but I couldn`t find them anywhere. Could somebody point me to the right direction ? I need a nandroid backup really bad because I can`t flash original firmware at all.
23rd February 2014, 10:29 AM   |  #9  
Member
Thanks Meter: 9
 
39 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by pallcsa

I was trying hard to look for those nandroid backups but I couldn`t find them anywhere. Could somebody point me to the right direction ? I need a nandroid backup really bad because I can`t flash original firmware at all.

It's here :
http://storagecow.eu/Xda/Users/Aniru...GPro/Stock.rar

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes