5,606,588 Members 36,201 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

vidéo problem

Tip us?
 
avatardc
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Feb 2014
Default vidéo problem

I have a vidéo problem when i launch one in flipboard: image disapears with stripes. I have to restart the tablet and the problem comes back after several minutes
 
AllTheWay
Old
#2  
AllTheWay's Avatar
Retired Senior Moderator
Thanks Meter 75
Posts: 5,434
Join Date: Apr 2007
Location: Placerville, California
Quote:
Originally Posted by avatardc View Post
I have a vidéo problem when i launch one in flipboard: image disapears with stripes. I have to restart the tablet and the problem comes back after several minutes
I had this issue as well. Happened to me twice now. Started to install some apps I had. Problem hasn't come back yet. Don't know if it's app related or not.

Sent from my LG-D800 using XDA Premium 4 mobile app
Current Devices

Samsung Galaxy Note 3 | LG G2 | Nokia Lumia 1520
Samsung Galaxy Note II | Nokia Lumia 920
Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 | ASUS Vivo RT LTE
Samsung Galaxy Nexus


What is XDA-DEVS
RULES: Please read this before posting
 
omegafiler
Old
#3  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 88
Join Date: Dec 2010
I actually had a similar issue, but within the Samsung Video Player itself. When I would play any video, the screen would kind of flicker on/off or have horizontal lines on it. That started about the time I was playing with a Miracast receiver. Didn't have any issues with any other video player. The video player had also started giving me a message like, "cannot play while on call" or something. Clearing RAM/Apps fixed that. But it took a reboot to resolve the video player issue.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...