Post Reply

Exclamation [Q] Yellow sprint screen everytime i Odin

OP camrok

24th February 2014, 11:31 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Duryea, PA
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
I had a custom recovery and rom (mk2), but i wanted to return to stock so i used odin to flash stock mk2 tar. Everytime odin completes and restarts the phone i am stuck at a yellow sprint startup screen. No matter how long i leave it, it wont boot. Please help
24th February 2014, 11:41 PM   |  #2  
Darnell0216's Avatar
Member
Flag East Orange
Thanks Meter: 20
 
89 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Clear the cache in the stock recovery. If that fails to work, you'll have to factory reset.
The Following User Says Thank You to Darnell0216 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2014, 11:41 PM   |  #3  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,675
 
8,316 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Boot into stock recovery and factory reset.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to daniel4653 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2014, 11:50 PM   |  #4  
OP Junior Member
Flag Duryea, PA
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by daniel4653

Boot into stock recovery and factory reset.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

Will try that now.

Thank you for ending my suffering, it worked!
Last edited by camrok; 24th February 2014 at 11:56 PM. Reason: new info
The Following User Says Thank You to camrok For This Useful Post: [ View ]
25th February 2014, 12:32 AM   |  #5  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,675
 
8,316 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
You're welcome.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes