Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

AT&T 4.4.2 OTAPkg.zip [Updated to Sense 6]

OP clsA

23rd February 2014, 10:04 PM   |  #1  
clsA's Avatar
OP Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,245
 
4,511 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
I just captured the new Sense 6 update also ...Enjoy [June 4 2014]

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358542441

MD5: 317bae285618b070279b3a58b2e308e5

================================================== ==========
Posted this in the other 4.4.2 thread I figured it would be easier to find in it's own thread.

http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407573841

MD5: 0b2648c271f52d0d543246119dfb2a8d

Flash in Stock recovery >Recovery_Cingular_US_3.17.502.3.img >> http://d-h.st/6bH


flashing stock recovery
download the above file and put it with your fastboot / adb files
boot the phone to fastboot usb
open command prompt from the fastboot folder
type
fastboot flash recovery Recovery_Cingular_US_3.17.502.3.img
fastboot erase cache
fastboot reboot-bootloader

now your ready to flash the ota.zip


Many have problems just using the stock recovery alone.. if this is your situation you need to RUU back to 3.17.502.3 First.
I posted the link here >> http://www.androidruu.com/getdownloa...5_signed_2.exe

If your s-on you'll have to lock the bootloader before flashing the RUU
fastboot oem lock
Last edited by clsA; 12th December 2014 at 12:15 AM.
The Following 8 Users Say Thank You to clsA For This Useful Post: [ View ]
23rd February 2014, 10:11 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 58
 
344 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Here is a mirror...

https://www.dropbox.com/s/90b05vd22i5uot3/OTAPkg.zip
The Following 4 Users Say Thank You to smoley For This Useful Post: [ View ]
23rd February 2014, 11:15 PM   |  #3  
godfirst's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere Giving God All The Glory!
Thanks Meter: 1,171
 
4,121 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
AT&T 4.4.2 OTAPkg.zip
And of course if your looking to just flash the firmware, just click the link in my sig!😏
The Following 2 Users Say Thank You to godfirst For This Useful Post: [ View ]
24th February 2014, 12:00 AM   |  #4  
vividblu2020's Avatar
Senior Member
Flag richmond va
Thanks Meter: 18
 
353 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by clsA

Posted this in the other 4.4.2 thread I figured it would be easier to find in it's own thread.

http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407573841

MD5: 0b2648c271f52d0d543246119dfb2a8d

Flash in Stock recovery >Recovery_Cingular_US_3.17.502.3.img >> http://d-h.st/6bH
I'll post more instructions if needed

thank much! i downloaded the update, and then immediately realized that i didn't have stock firmware. I could have flashed the stock rev, but then i would have to wait till tomorrow to download again, since at&t won't let me.
24th February 2014, 01:09 AM   |  #5  
vividblu2020's Avatar
Senior Member
Flag richmond va
Thanks Meter: 18
 
353 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by clsA

Posted this in the other 4.4.2 thread I figured it would be easier to find in it's own thread.

http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407573841

MD5: 0b2648c271f52d0d543246119dfb2a8d

Flash in Stock recovery >Recovery_Cingular_US_3.17.502.3.img >> http://d-h.st/6bH
I'll post more instructions if needed

i have a big problem. i tried to flash the update zip, and it said failed. then i tried to flash what i though was the stock recov that i downloaded. but it had a bunch of number and letters. forgot that it was an IMG file. so then i rebooted and it said "android is upgrading" now when o boot i get
system ui has stopped" and "dialer has stopped" i thought i made a backup from a previous rom, but it's not there. I NEED TO GET THE PHONE BACK ON! HOW? i can access recovery but that's it.

---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------

Quote:
Originally Posted by clsA

Posted this in the other 4.4.2 thread I figured it would be easier to find in it's own thread.

http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407573841

MD5: 0b2648c271f52d0d543246119dfb2a8d

Flash in Stock recovery >Recovery_Cingular_US_3.17.502.3.img >> http://d-h.st/6bH
I'll post more instructions if needed

i have a big problem. i tried to flash the update zip, and it said failed. then i tried to flash what i though was the stock recov that i downloaded. but it had a bunch of number and letters. forgot that it was an IMG file. so then i rebooted and it said "android is upgrading" now when o boot i get
system ui has stopped" and "dialer has stopped" i thought i made a backup from a previous rom, but it's not there. I NEED TO GET THE PHONE BACK ON! HOW? i can access recovery but that's it. i can't adb sideload either.. well i don't know how. i can enable it but how can i get the zip over to the phone. if i can do that i should be fine
Last edited by vividblu2020; 24th February 2014 at 01:08 AM. Reason: more info
24th February 2014, 01:25 AM   |  #6  
clsA's Avatar
OP Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,245
 
4,511 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by vividblu2020

i have a big problem. i tried to flash the update zip, and it said failed. then i tried to flash what i though was the stock recov that i downloaded. but it had a bunch of number and letters. forgot that it was an IMG file. so then i rebooted and it said "android is upgrading" now when o boot i get
system ui has stopped" and "dialer has stopped" i thought i made a backup from a previous rom, but it's not there. I NEED TO GET THE PHONE BACK ON! HOW? i can access recovery but that's it. i can't adb sideload either.. well i don't know how. i can enable it but how can i get the zip over to the phone. if i can do that i should be fine

don't panic if you can access recovery your fine
download a rom and push it to your phone

boot phone to recovery / go advanced / screen / timeout never
on you pc you should have a folder with adb and fastboot
put the rom you choose in the folder with adb
then open a command prompt in the same folder (shift + right click - command prompt here)
in the window type
adb devices
your serial number should be here
adb push rom.zip /sdcard/
let it copy is takes a few min and you can tell it's done
now from your phone go to install
find the rom.zip and flash

you should be up and running
24th February 2014, 01:33 AM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
256 posts
Join Date:Joined: May 2012
Is the RUU available yet? Can someone please provide a link if it is? Thanks.

Sent from my HTC One using xda app-developers app
24th February 2014, 01:40 AM   |  #8  
vividblu2020's Avatar
Senior Member
Flag richmond va
Thanks Meter: 18
 
353 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by clsA

don't panic if you can access recovery your fine
download a rom and push it to your phone

boot phone to recovery / go advanced / screen / timeout never
on you pc you should have a folder with adb and fastboot
put the rom you choose in the folder with adb
then open a command prompt in the same folder (shift + right click - command prompt here)
in the window type
adb devices
your serial number should be here
adb push rom.zip /sdcard/
let it copy is takes a few min and you can tell it's done
now from your phone go to install
find the rom.zip and flash

you should be up and running

i"ll be sure to do that if i get in the shape again, i was so upset that i forgot i had a rom i could just flash. so im gonna put that mirror link ota on my phone, and flash it. but is their a stock i can use as a base? can i just use any stock rom, and then update my phone that way? and what about root? is their a root method for 4.4.2??
24th February 2014, 01:45 AM   |  #9  
clsA's Avatar
OP Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,245
 
4,511 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by vividblu2020

i"ll be sure to do that if i get in the shape again, i was so upset that i forgot i had a rom i could just flash. so im gonna put that mirror link ota on my phone, and flash it. but is their a stock i can use as a base? can i just use any stock rom, and then update my phone that way? and what about root? is their a root method for 4.4.2??

you seem very confused .. you can't flash any of these OTA like a rom it won't work !!

Quote:

users using custom ROMs can't download latest OTA from HTC,


1) If you want to download and flash latest OTA, your device must have completely stock system partition and recovery. Every OTA update is checking MD5 of each file on system partition to ensure .apk patch can be applied. If even one of 1000 files won't match, OTA update installation will fail. In this case you need to flash the latest official update you can find (A RUU) (even one year old) and later download official OTA updates.

Here's the RUU I posted in another thread
http://dl3.htc.com/application/RUU_M...5_signed_2.exe
Last edited by clsA; 12th December 2014 at 09:56 PM.
24th February 2014, 03:07 AM   |  #10  
vividblu2020's Avatar
Senior Member
Flag richmond va
Thanks Meter: 18
 
353 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by clsA

you seem very confused .. you can't flash any of these OTA like a rom it won't work !!



Here's the RUU I posted in another thread
http://forum.xda-developers.com/show...3&postcount=43

its not that im confused, its just that i thought the ota was the same as a rom zip. but it makes sense now that you have to be completely stock to use the ota.

anyway! thanks for the link

---------- Post added at 03:07 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------

Quote:
Originally Posted by vividblu2020

its not that im confused, its just that i thought the ota was the same as a rom zip. but it makes sense now that you have to be completely stock to use the ota.

anyway! thanks for the link

so do i need to relock my bootloader? i am s-off and I'm downloading the link for "s-off"

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes