Post Reply

[Q] [Help] Razr Droid HD Maxx stuck on welcome screen

12th January 2014, 11:37 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Attempted to use the RAZR HD Utility to reset back to 4.1.2 and it failed in the process I think. I rebooted the phone and now it just gets stuck on the Welcome screen. After I press continue on the welcome screen it just goes into an infinite loading of "Please wait this may take a while...". I can access the settings page from it and I know my phone is on System Version 9.30.1.XT926 Verizon en US, I am on android version 4.1.2 but the baseband version is unknown. How do I factory reset this thing or get past the welcome screen? I can access the launcher when using the Volume UP+Down and Power button to get into fastboot and recovery but I am unsure of where to go from here!

To clear anything up, I am currently unable to boot to android. I am stuck in fastboot. I attempt to fastboot the boot.img or system.img and it just hangs on writing to the device. If I attempt to use the Razr HD Utility I get:
Preflash validation failed
FAILED (remote Failure)
When flashing the system.img
When I attempt to use RSD Lite 6.1.5 it hangs on flash boot "boot.img" 15/27
All my md5sums match.
Last edited by ryudragoon; 13th January 2014 at 07:28 AM.
12th January 2014, 11:44 PM   |  #2  
bweN diorD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 610
 
1,459 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
re-download the utility and flash it again. something didnt flash properly, and no reset will will fix it.
12th January 2014, 11:47 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by bweN diorD

re-download the utility and flash it again. something didnt flash properly, and no reset will will fix it.

So I should delete the utility completely and run option 1 again?
12th January 2014, 11:49 PM   |  #4  
bweN diorD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 610
 
1,459 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by ryudragoon

So I should delete the utility completely and run option 1 again?

Yes, delete the utility, re-download it, then run option 1 again.

Sent from my LG-VS980 using Tapatalk
13th January 2014, 12:00 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by bweN diorD

Yes, delete the utility, re-download it, then run option 1 again.

Sent from my LG-VS980 using Tapatalk

Attempted this and I got this output:
Code:
sending 'system' (30720 KB)...
OKAY [  2.322s]
writing 'system'...
Preflash validation failed
FAILED (remote failure)
finished. total time: 2.468s
sending 'boot' (10240 KB)...
OKAY [  0.781s]
writing 'boot'...
Preflash validation failed
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.938s
The output on the phone:
Code:
Partition (system) Security Version Downgraded
PIV block Validation for system failed
Invalid PIV image: system
Partition (boot) Security Version Downgraded
Preflash validation failed for boot
13th January 2014, 12:05 AM   |  #6  
bweN diorD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 610
 
1,459 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
try this utility instead, there is only one option.

https://www.dropbox.com/s/bpjghbbv0v....gpt%20fix.rar
The Following 2 Users Say Thank You to bweN diorD For This Useful Post: [ View ]
13th January 2014, 12:15 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by bweN diorD

try this utility instead, there is only one option.

https://www.dropbox.com/s/bpjghbbv0v....gpt%20fix.rar

Not sure what happened here everything was going fine...
Code:
sending 'system' (30720 KB)...
OKAY [  2.321s]
writing 'system'...
FAILED (status read failed (Unknown error))
finished. total time: 122.521s
< waiting for device >
sending 'boot' (10240 KB)...
OKAY [  0.789s]
writing 'boot'...
Last edited by ryudragoon; 13th January 2014 at 12:21 AM.
13th January 2014, 12:16 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 506
 
2,501 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by ryudragoon

Attempted this and I got this output:

Code:
sending 'system' (30720 KB)...
OKAY [  2.322s]
writing 'system'...
Preflash validation failed
FAILED (remote failure)
finished. total time: 2.468s
sending 'boot' (10240 KB)...
OKAY [  0.781s]
writing 'boot'...
Preflash validation failed
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.938s
The output on the phone:
Code:
Partition (system) Security Version Downgraded
PIV block Validation for system failed
Invalid PIV image: system
Partition (boot) Security Version Downgraded
Preflash validation failed for boot

Use rsd lite & delete the lines in the xml with getvar.
13th January 2014, 12:19 AM   |  #9  
bweN diorD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 610
 
1,459 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
you have a 926 correct?

that tool re-wrote the partitions, i dont know why it would fail after they were clean. im not sure that else to tell you to try.
13th January 2014, 12:23 AM   |  #10  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by bweN diorD

you have a 926 correct?

that tool re-wrote the partitions, i dont know why it would fail after they were clean. im not sure that else to tell you to try.

I posted the wrong output please recheck my post.

Quote:
Originally Posted by aviwdoowks

Use rsd lite & delete the lines in the xml with getvar.

How would I go about doing this?
Last edited by ryudragoon; 13th January 2014 at 12:28 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in RAZR HD Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank