Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,732,428 Members 47,454 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Verizon MK2 S4 Stuck After Flashing HDRLS12

Tip us?
 
Upperf1re
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2014
Default [Q] Verizon MK2 S4 Stuck After Flashing HDRLS12

Recently flashed the RLS12 Safestrap rom for my GS4, Verizon on MK2. The flashing and install seemed to go smoothly, wiped etc with no problems. Ran through the aroma installer, again, no issues. Flashed the MK2 verizon modules and rebooted. The bios boot sequence came up (pretty sweet BTW) and all seems fine. However, it stops at "Beginning Android Boot sequence" and won't go any further. I've heard rumors of this first boot taking upwards of 10 minutes, but I've tried this 3 times now and let it sit for as long as 35 minutes without any results.

Any suggestions would be greatly appreciated!!

Thanks!
 
MJHawaii
Old
#2  
MJHawaii's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 399
Posts: 836
Join Date: Aug 2011
Location: Honolulu, HI

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Upperf1re View Post
Recently flashed the RLS12 Safestrap rom for my GS4, Verizon on MK2. The flashing and install seemed to go smoothly, wiped etc with no problems. Ran through the aroma installer, again, no issues. Flashed the MK2 verizon modules and rebooted. The bios boot sequence came up (pretty sweet BTW) and all seems fine. However, it stops at "Beginning Android Boot sequence" and won't go any further. I've heard rumors of this first boot taking upwards of 10 minutes, but I've tried this 3 times now and let it sit for as long as 35 minutes without any results.

Any suggestions would be greatly appreciated!!

Thanks!
Im having the same issue and I even flashed MJ7 and tried to flash it too. I don't even get to the boot screen I have a black screen but a flawless install up to the reboot. I have flashed plenty of hyperdrive with the correct modules I even tried different versions of hyperdrive. The OP stated compatibility with everything up too MJ7 that's why I went back to MJ7 still no joy when I as originally on MK2.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
MJhawaii

androidhawaii@gmail.com

PLEASE CONSIDER PRESSING "THANKS" IF I HELPED YOU
 
decaturbob
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 766
Posts: 2,253
Join Date: Mar 2011
Location: Decatur
Are you sure you had good file downloads?

safestrap enabled, Hyperdrive driven
S4 powered by hashcode 3.72 safestrap and Echo V26 kitkat
 
MJHawaii
Old
#4  
MJHawaii's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 399
Posts: 836
Join Date: Aug 2011
Location: Honolulu, HI

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by decaturbob View Post
Are you sure you had good file downloads?

safestrap enabled, Hyperdrive driven
Double sure!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
MJhawaii

androidhawaii@gmail.com

PLEASE CONSIDER PRESSING "THANKS" IF I HELPED YOU
 
decaturbob
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 766
Posts: 2,253
Join Date: Mar 2011
Location: Decatur
Quote:
Originally Posted by MJHawaii View Post
Double sure!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
I would suggest deleting rom slot 1 that you installed it in (assuming) and starting over. This has been reported as helping a bad install.
S4 powered by hashcode 3.72 safestrap and Echo V26 kitkat
 
Upperf1re
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2014
Thumbs up Triple Sure! :)

Quote:
Originally Posted by MJHawaii View Post
Double sure!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Confirmed.
 
riker147
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 266
Posts: 894
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by MJHawaii View Post
Double sure!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Did you download the Safestrap specific Rom? There are 2 separate downloads.

Edit: Never mind. Re-read the original post and saw that you did.
__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________
Reading Is Fundamental
 
qudwis
Old
#8  
qudwis's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 343
Join Date: Jun 2010
Location: Los Angeles
Quote:
Originally Posted by Upperf1re View Post
Recently flashed the RLS12 Safestrap rom for my GS4, Verizon on MK2. The flashing and install seemed to go smoothly, wiped etc with no problems. Ran through the aroma installer, again, no issues. Flashed the MK2 verizon modules and rebooted. The bios boot sequence came up (pretty sweet BTW) and all seems fine. However, it stops at "Beginning Android Boot sequence" and won't go any further. I've heard rumors of this first boot taking upwards of 10 minutes, but I've tried this 3 times now and let it sit for as long as 35 minutes without any results.

Any suggestions would be greatly appreciated!!

Thanks!
I had that problem and I got fixed by downloading the right file.
You need to download the RLS12 Safestrap Rom not the regular RLS12.
The regular one is for MDK TWRP recovery rom so it doesn't boot.
 
riker147
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 266
Posts: 894
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by qudwis View Post
I had that problem and I got fixed by downloading the right file.
You need to download the RLS12 Safestrap Rom not the regular RLS12.
The regular one is for MDK TWRP recovery rom so it doesn't boot.
Read the post above yours.
__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________
Reading Is Fundamental
 
Upperf1re
Old
#10  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by decaturbob View Post
I would suggest deleting rom slot 1 that you installed it in (assuming) and starting over. This has been reported as helping a bad install.
I deleted the ROM slot as suggested, and re-flashed. It worked!!! Thanks a bunch!!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes