Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] GT-I9000 Baseband Unknown

OP Ahputu

25th February 2014, 04:10 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Dear Xda members,

My phone GT-I9000 shows baseband unknown and IMEI is empty after I had upgrade firmware.I don't have efs backup. Some can help me? Please.
25th February 2014, 04:48 AM   |  #2  
xsenman's Avatar
Recognized Contributor
Flag Philippines
Thanks Meter: 2,256
 
3,920 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by Ahputu

Dear Xda members,

My phone GT-I9000 shows baseband unknown and IMEI is empty after I had upgrade firmware.I don't have efs backup. Some can help me? Please.

check under battery for IMEI number and check it here

once you are sure what model you have, than a solution is feasible. read [Tutorial] How to Unbrick, Flash, Downgrade, Root, Update i9000 from Froyo to Kit Kat

The Following User Says Thank You to xsenman For This Useful Post: [ View ]
25th February 2014, 06:13 AM   |  #3  
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 45
 
217 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Dear @Ahputu! If its showing corrupt IMEI (0049...) or no IMEI at all, then you have two choices.
1. Flash a Samsung stock ROM through ODIN or Heimdall by obtaining original Samsung Firmware through Google's help.

If that doesn't help then ...
2) You'll have to contact a professional who'll use a "Box" to online recover your baseband, which works almost always. Boxes like Z3X etc
The Following User Says Thank You to abobobilly For This Useful Post: [ View ]
4th March 2014, 12:53 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Smile
Quote:
Originally Posted by xsenman

check under battery for IMEI number and check it here

once you are sure what model you have, than a solution is feasible. read [Tutorial] How to Unbrick, Flash, Downgrade, Root, Update i9000 from Froyo to Kit Kat

thank you very much for your solution.I will try this and i hope i can fix it.Thank you.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes