Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,210 Members 49,213 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Nexushd2 4.4 rom question

Tip us?
 
hegemytouch
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 49
Posts: 543
Join Date: Mar 2010
Default Nexushd2 4.4 rom question

When ever I install native sd nexushd2 4.3 everything works perfect...but when I install 4.4 the set up wizard force closes. Any idea what's going on or how to fix?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Galaxy Note
 
eclyptos
Old
#2  
eclyptos's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 613
Posts: 2,990
Join Date: Jun 2008
Location: Planet Earth
It's a common small issue, just click back button to exit from Wizard and instead set-up Android from settings, all will be fine.
IF I HELPED DO NOT SAY THANKS, CLICK IT.
My Evolution: Sony Xperia Z1 - UB + 4.3 Rooted + Deodexed, HTC HD2, HTC Diamond 2, HTC HD Blackstone, Nokia 7070 Prism, Qtek 9100, Nokia 3100, Motorola T720i, Nokia 3310, Sony Ericson PF 768 (Blue)

How Get Root on Sony Xperia Z1 with Locked Bootloader and the Latest Android 4.4
The Following User Says Thank You to eclyptos For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
t069064449
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 1
Join Date: Feb 2014
[QUOTE=hegemytouch;50617439]When ever I install native sd nexushd2 4.3 everything works perfect...but when I install 4.4 the set up wizard force closes. Any idea what's going on or how to fix?


First,install 4.3 and setup everything well,then install 4.4,no wipe,it will be OK.
The Following User Says Thank You to t069064449 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hegemytouch
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 49
Posts: 543
Join Date: Mar 2010
[QUOTE=t069064449;50636069]
Quote:
Originally Posted by hegemytouch View Post
When ever I install native sd nexushd2 4.3 everything works perfect...but when I install 4.4 the set up wizard force closes. Any idea what's going on or how to fix?





First,install 4.3 and setup everything well,then install 4.4,no wipe,it will be OK.

Did this and it had me setup 4.4 again...I don't have a SIM card in can that be an issue?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Galaxy Note
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes