Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Unhappy 3rd Party apps not receving data connection

OP suhazgummadi

25th February 2014, 01:22 PM   |  #1  
OP Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 0
 
34 posts
Join Date:Joined: May 2013
Hi,
I have a Sprint HTC One. I recently flashed a new ROM. VENOM 5.0 which supports my PDA.
So, after installing it I downloaded all the required apps and they worked fine.
Later the next morning when I switched on my data connnection, all the apps ran on data and everything went on well. Then I installed Root Firewall PRO and set all my required settings, after that none of the third party apps didnt receive any data connection. Neither Whatsapp nor Facebook Messenger received data. Even though they are only messenging apps, tthey also did not receive any Data Connection.

Help Pleaseee...!!!!!!!!
25th February 2014, 02:11 PM   |  #2  
Senior Member
Flag bangalore
Thanks Meter: 63
 
276 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by suhazgummadi

Hi,
I have a Sprint HTC One. I recently flashed a new ROM. VENOM 5.0 which supports my PDA.
So, after installing it I downloaded all the required apps and they worked fine.
Later the next morning when I switched on my data connnection, all the apps ran on data and everything went on well. Then I installed Root Firewall PRO and set all my required settings, after that none of the third party apps didnt receive any data connection. Neither Whatsapp nor Facebook Messenger received data. Even though they are only messenging apps, tthey also did not receive any Data Connection.

Help Pleaseee...!!!!!!!!

Check wether 3g or WiFi box are untick.

Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app
25th February 2014, 03:59 PM   |  #3  
OP Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 0
 
34 posts
Join Date:Joined: May 2013
Quote:
Originally Posted by giridhargp

Check wether 3g or WiFi box are untick.

Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app


I totally uninstalled it....and still the problem isn't gone..!!!
25th February 2014, 05:38 PM   |  #4  
Senior Member
Flag bangalore
Thanks Meter: 63
 
276 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Quote:
Originally Posted by suhazgummadi

I totally uninstalled it....and still the problem isn't gone..!!!

reinstall it again and check
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes