Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

glass repair issue

OP mfernandezsiri

25th February 2014, 03:23 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
hi, i work repairing all kind of screen and i having an issue with the LOCA glue. I changed the glass of one SG4 and after two weeks the owner told me that some lines appear on the screen. I cure the loca using UV lamp of 36w (for cure nails) during 3 minutes . I attached some pictures. Where is my error in this repair? Somebody had the same issue? Thank you!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20140225_084206.jpg
Views:	508
Size:	248.2 KB
ID:	2599850   Click image for larger version

Name:	IMG_20140225_084223.jpg
Views:	491
Size:	246.8 KB
ID:	2599851  
25th February 2014, 08:33 PM   |  #2  
mrmartin86's Avatar
Senior Member
Flag Connecticut
Thanks Meter: 37
 
340 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Quote:
Originally Posted by mfernandezsiri

hi, i work repairing all kind of screen and i having an issue with the LOCA glue. I changed the glass of one SG4 and after two weeks the owner told me that some lines appear on the screen. I cure the loca using UV lamp of 36w (for cure nails) during 3 minutes . I attached some pictures. Where is my error in this repair? Somebody had the same issue? Thank you!

Wrong thread. This is for the S4 Active (i537), not the regular S4.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes