Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,571 Members 54,896 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Wi-Fi problem

Tip us?
 
vinodhZL
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Feb 2014
Default [Q] Wi-Fi problem

I have been using my xperia ZL for past one month . till last week sunday it was working fine . suddenly i got problem in connection wit WI-FI . I tried everything . factory reset , forgeting previous wi-fi connection . But nothing solved . Is there any solution ???
 
ATRIXXIRTA
Old
#2  
ATRIXXIRTA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 717
Posts: 2,355
Join Date: Mar 2012
Location: The Shangri-La Motel
Quote:
Originally Posted by vinodhZL View Post
I have been using my xperia ZL for past one month . till last week sunday it was working fine . suddenly i got problem in connection wit WI-FI . I tried everything . factory reset , forgeting previous wi-fi connection . But nothing solved . Is there any solution ???
Have you tried connecting to more than just the one router?

Sent from my C6503 using Tapatalk
Phones: Motorola Atrix 4G ---> Samsung Galaxy Nexus (temporarily) ---> LG Optimus 3d ---> Samsung Galaxy SII LTE Skyrocket ---> LG Optimus G ---> Sony Xperia ZL ---> Motorola Moto G
My Roms/Ports: CarbonRom/CarbonClash (port): http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2181390
Thanks: XDA and all its members. Without you I'd still be an uneducated bumpkin complaining about my shi**y phone.

 
scifan
Old
#3  
scifan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 168
Posts: 923
Join Date: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by ATRIXXIRTA View Post
Have you tried connecting to more than just the one router?

Sent from my C6503 using Tapatalk
Or possibly have you tried restarting your router?
 
vinodhZL
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by ATRIXXIRTA View Post
Have you tried connecting to more than just the one router?

Sent from my C6503 using Tapatalk
Nope . Even if i tried to connect to another one i should have connected to previous one . another problem which i dint mention is when i turn on WI FI thr is no notification shown on top .
 
ATRIXXIRTA
Old
#5  
ATRIXXIRTA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 717
Posts: 2,355
Join Date: Mar 2012
Location: The Shangri-La Motel
Quote:
Originally Posted by vinodhZL View Post
Nope . Even if i tried to connect to another one i should have connected to previous one . another problem which i dint mention is when i turn on WI FI thr is no notification shown on top .
It could be your router man. You will only see the WiFi icon when you are connected to a network. If your router has gone for a crap, your phone e won't connect no matter if it remembers the network or not. Try 2 things:

1) Unplug your router. Wait 5 mins. Plug it back in.

2) If that doesn't work, try connecting to a different WiFi network and router.

This way you will know if its your phone or router. And if it is your phone, since its so new, just take it to a service center.

Sent from my C6503 using Tapatalk
Phones: Motorola Atrix 4G ---> Samsung Galaxy Nexus (temporarily) ---> LG Optimus 3d ---> Samsung Galaxy SII LTE Skyrocket ---> LG Optimus G ---> Sony Xperia ZL ---> Motorola Moto G
My Roms/Ports: CarbonRom/CarbonClash (port): http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2181390
Thanks: XDA and all its members. Without you I'd still be an uneducated bumpkin complaining about my shi**y phone.

The Following User Says Thank You to ATRIXXIRTA For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes