XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more

Unlock Hidden Camera Settings on Your Moto G

At one point in time or another, weve all gotten very fiddly with the camera settings on our … more
Post Reply

Bravia engine 2

26th February 2014, 05:36 PM   |  #1  
Captain Sweatpants's Avatar
OP Senior Member
Flag Edinburgh
Thanks Meter: 83
 
329 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Anyone noticed what happens if you keep running an image through the BE2?

Sent from one of my 47 iPads running android C3P0
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1393436161454.jpg
Views:	264
Size:	8.5 KB
ID:	2601973   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1393436175598.jpg
Views:	240
Size:	9.1 KB
ID:	2601974   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1393436186636.jpg
Views:	224
Size:	9.4 KB
ID:	2601975   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1393436199259.jpg
Views:	207
Size:	9.9 KB
ID:	2601976   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1393436207429.jpg
Views:	216
Size:	10.2 KB
ID:	2601977  

26th February 2014, 06:34 PM   |  #2  
Junior Member
Flag Badalona
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Captain Sweatpants

Anyone noticed what happens if you keep running an image through the BE2?

Sent from one of my 47 iPads running android C3P0

Wow, what version of Android are u using?
26th February 2014, 08:24 PM   |  #3  
Li-polymers's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 41
 
197 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
I guess that's how you know Bravia engine is working.

Sent from my C5303 using xda app-developers app
26th February 2014, 10:23 PM   |  #4  
Captain Sweatpants's Avatar
OP Senior Member
Flag Edinburgh
Thanks Meter: 83
 
329 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
I'm on stock 4.1.2 still:banghead: BE2 is supposed to enhance colour so I guess its working the image's are just my lock screen then keep taking screenshots

Sent from one of my 47 iPads running android C3P0
Last edited by Captain Sweatpants; 26th February 2014 at 10:26 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia SP General by ThreadRank