FORUMS

Bug - Wifi not switching ON - N7100

12 posts
Thanks Meter: 0
 
By tejas986, Junior Member on 18th February 2014, 10:08 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi Guys,

I just upgraded to the latest Omni nightly and it seems that the Wifi doesn't seem to be switching ON.

The Omni ROM Version is "4.4.2-20140218-n7100-NIGHTLY"

Would be great if you guys could solve this in the next nightly or let me know of any solution available currently. It was working on the earlier nightly. =(

Regards,
T
 
 
18th February 2014, 04:15 PM |#2  
Senior Recognized Developer
Flag Owego, NY
Thanks Meter: 25,289
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tejas986

Hi Guys,

I just upgraded to the latest Omni nightly and it seems that the Wifi doesn't seem to be switching ON.

The Omni ROM Version is "4.4.2-20140218-n7100-NIGHTLY"

Would be great if you guys could solve this in the next nightly or let me know of any solution available currently. It was working on the earlier nightly. =(

Regards,
T

I've found the root cause but not sure if I'll be home to push the fix before the next nightly comes out.

Also I want to give utkarsh a chance to figure out how to troubleshoot it on his own.
The Following User Says Thank You to Entropy512 For This Useful Post: [ View ]
18th February 2014, 05:33 PM |#3  
UtkarshGupta's Avatar
Recognized Contributor
Flag New Delhi
Thanks Meter: 4,371
 
More
Quote:
Originally Posted by Entropy512

I've found the root cause but not sure if I'll be home to push the fix before the next nightly comes out.

Also I want to give utkarsh a chance to figure out how to troubleshoot it on his own.

Fix is in gerrit. And it works.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to UtkarshGupta For This Useful Post: [ View ]
18th February 2014, 06:56 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks guys. Assuming the next nightly will have the fix.

Regards,
T

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
19th February 2014, 05:09 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Update - bug fixed. Wifi rocking now in the new nightly.

Thanks a ton for quick fixes guys.

Regards,
T

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
27th February 2014, 07:38 AM |#6  
saimsameer's Avatar
Member
Flag islamabad
Thanks Meter: 6
 
More
wifi issue
i am using latest omnirom 4.4.2, the issue i am facing is wifi get disconnected each time i ON but it went off itself....dont know whats the reason...anybody have some idea or is this a bug? thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes