FORUMS

SKT LG G2 F320S not works with 3G and 4G in Russia

2 posts
Thanks Meter: 0
 
By eglazkov, Junior Member on 28th February 2014, 09:31 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello! Could you please suggest me?
I bought the SKT LG G2 F320S phone, but WCDMA and LTE not works at all, although my operator(MegaFon) uses WCDMA2100 and LTE2600 frequences, that this phone supports and my usim card works good in another phone. Now I can only use GSM and data over GPRS... Maybe, it is qualcomm modem hardware problem? People on forums tells me that their phones F320S and F320K works fine in Russia... Do you heard about such problems? I use a stock ROM F320S11g with all updates and without rooting. Now OS version is KitKat 4.4.2, and ROM is F320S21d.
Last edited by eglazkov; 28th February 2014 at 09:36 AM.
 
 
28th February 2014, 09:58 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Enter 5457#*320#

You can turn on the frequency there.

Sent from my LG-F320S using xda app-developers app
28th February 2014, 10:05 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by duckmangga

Enter 5457#*320#

You can turn on the frequency there.

Sent from my LG-F320S using xda app-developers app

Yes, I know it, but when I turn on WCDMA bands, phone not works because it tries to connect 3G netwrork, fails and reconnecting cyclically. I can see it in debug screen *123456#
Last edited by eglazkov; 28th February 2014 at 10:11 AM.
16th September 2015, 05:40 PM |#4  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hello,
I have same problem here. Everything works perfectly on phone but no 3g. Only 2g. Tried to upgrade stock firmware, hidden menu, different sims, carriers... and no luck. My wife have same model of LG F320S, hers works perfectly with 3g.
17th September 2015, 06:58 PM |#5  
Murshad007's Avatar
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 110
 
More
Quote:
Originally Posted by scytalemk

Hello,
I have same problem here. Everything works perfectly on phone but no 3g. Only 2g. Tried to upgrade stock firmware, hidden menu, different sims, carriers... and no luck. My wife have same model of LG F320S, hers works perfectly with 3g.

Make band preference to automatic...
In hidden menu

Sent from My LG G Flex LG-F340K Stock KitKat V20D on LTE Network using XDA Free Mobile app
18th September 2015, 04:18 PM |#6  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Murshad007

Make band preference to automatic...
In hidden menu

Sent from My LG G Flex LG-F340K Stock KitKat V20D on LTE Network using XDA Free Mobile app

It doesn't help. It's set. Even in service (hidden) menu. When I scan network operators I only get T-Mobile GSM, VIP GSM and ONE GSM. On other phone I get also wcdms and LTE networks.
18th September 2015, 06:04 PM |#7  
Murshad007's Avatar
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 110
 
More
Quote:
Originally Posted by scytalemk

It doesn't help. It's set. Even in service (hidden) menu. When I scan network operators I only get T-Mobile GSM, VIP GSM and ONE GSM. On other phone I get also wcdms and LTE networks.

Reset APN and make manual entry of APN according to your carrier..

Sent from My LG G Flex LG-F340K Stock KitKat V20D on LTE Network using XDA Free Mobile app
18th September 2015, 10:17 PM |#8  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Murshad007

Reset APN and make manual entry of APN according to your carrier..

Sent from My LG G Flex LG-F340K Stock KitKat V20D on LTE Network using XDA Free Mobile app

I've tried that. It doesn't work.
19th September 2015, 07:51 AM |#9  
Murshad007's Avatar
Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 110
 
More
Quote:
Originally Posted by scytalemk

I've tried that. It doesn't work.

Where are you finding these networks?

What's 3G and 4G Frequency/Band your carrier is using?

Update: Either you have select Networks to 2G only or 3G and 4G settings not correct.

3845#*320#
5457#*320#

Check hidden menu settings.

LTE 2600 isn't present in F320S.

You can try Enabling this band. By QXDM

Sent from My LG G Flex LG-F340K Stock KitKat V20D on LTE Network using XDA Free Mobile app
Last edited by Murshad007; 19th September 2015 at 07:59 AM.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes