Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,322 Members 50,523 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

anyone got a CIFS mount working?

Tip us?
 
whatsisnametake2
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 79
Join Date: Sep 2008
Default anyone got a CIFS mount working?

i', using BTU MGA rom rooted, and adam kernel 1.6. i'm having no luck whatsoever getting a cifs mount to work. anybody got it working? i've tried it using cifs manager, and also in terminal. always comes back with "invalid argument"...
 
mabel111
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2014
Unhappy CIFS mount troubleshoot

Quote:
Originally Posted by whatsisnametake2 View Post
i', using BTU MGA rom rooted, and adam kernel 1.6. i'm having no luck whatsoever getting a cifs mount to work. anybody got it working? i've tried it using cifs manager, and also in terminal. always comes back with "invalid argument"...
Hi,

there are several threads about CIFS debugging. I have also issue with CIFS mounting, but you can have different issue, so try this:
1) check "ls /proc/fs/cifs" ... it should show CIFS modules. If not existing, your trouble is even deeper
2) increase debug for CIFS: "echo 1 > /proc/fs/cifs/cifsFYI"
3) after you run your mount command, run "dmesg > outerror.txt" and search lines containing text "cifs". You can see more.

This link might help:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=756158&page=53
... see the link in the post from victorhooi 21st December 2013 12:41 AM
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes