Post Reply

CyanogenMod unofficial on my T315 (LTE), works.

OP Rogdor

1st March 2014, 12:12 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
I just installed the latest CM unofficial build (cm-11-20140227-UNOFFICIAL-lt01lte) on my new SM-T315 and it's working well. LTE works (I'm on Fido in Canada). Both cameras are working. The only weirdness is the GPS toggle from the quick settings doesn't work, but the GPS itself appears to be working fine via Google Maps. I also installed the standard GApps via http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2012857

I flashed via TWRP 2.6.3.0 rather than the recommended PhilZ Touch recovery, but it seems to have worked just fine.

I don't have enough posts to comment in the development thread, but I just wanted to say thank you. Also considering I see so few posts from T315 (Tab 3 8.0 LTE) users, I think it's nice to see when people confirm something is working, so I thought I'd do the same.
Last edited by Rogdor; 1st March 2014 at 12:33 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to Rogdor For This Useful Post: [ View ]
2nd March 2014, 05:48 AM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Small update after a full day of usage:

The only nagging problem I have is that on calls, Bluetooth incoming audio is very quiet. My own audio is clear (I listen to my music via a stereo Bluetooth dongle), but on calls I can barely hear the other person. I've tried this with two different Bluetooth devices, both of which work on my old phone. I've noticed others have mentioned quiet audio as well. It doesn't bother me much because I don't have any shame in holding the tablet to my ear, but it's a caveat to anyone else if making calls via Bluetooth is important to you.

Other than that, everything else seems to be working very well.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Tab 3 General by ThreadRank