FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

[Q] Sensors not working

1 posts
Thanks Meter: 0
 
By trockz, Junior Member on 8th March 2014, 03:03 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
My Xperia V Proximity sensor and orientation sensors are not working.when i try to check sensors using apps,phone will be restart with red color screen.i flash new firmware too.but the problem still happen.this happen after i took some videos on swimming pool
 
 
8th March 2014, 06:24 AM |#2  
St.Jimmy90's Avatar
Senior Member
Flag Frankfurt
Thanks Meter: 171
 
More
Quote:
Originally Posted by trockz

My Xperia V Proximity sensor and orientation sensors are not working.when i try to check sensors using apps,phone will be restart with red color screen.i flash new firmware too.but the problem still happen.this happen after i took some videos on swimming pool

They are damaged, I guess water came into your phone. A friend of mine had the same problem with her S4 Active. Check if the indicators at the flaps are red. If not: give it to a repair center
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes