Post Reply

[Q] Bootloop after StockRom flashing

2nd July 2013, 03:16 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
50 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Heyo everyone

I'm coming from cm10.1 and now i wanted to go back to stock.
so I've downloaded I9105PXXAMC2 from samfirmware.com
unfortunately after flashing via odin i got bootloop
i've tried to wipe from android recovery but then there's only a red triangle
is there any solution?

it's almost impossible for me to download another firmware because my internet speed sucks so massive
2nd July 2013, 03:45 PM   |  #2  
safariking's Avatar
Senior Member
Flag Lelystad
Thanks Meter: 4,629
 
4,299 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Gh3ttoKiLL4

Heyo everyone

I'm coming from cm10.1 and now i wanted to go back to stock.
so I've downloaded I9105PXXAMC2 from samfirmware.com
unfortunately after flashing via odin i got bootloop
i've tried to wipe from android recovery but then there's only a red triangle
is there any solution?

it's almost impossible for me to download another firmware because my internet speed sucks so massive

Install CWM with odin and wipe your data cache and dalvik cache from there then it will boot up fine
The Following User Says Thank You to safariking For This Useful Post: [ View ]
4th July 2013, 11:40 AM   |  #3  
Brian_SGW_CM9's Avatar
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 304
 
1,337 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by safariking

Install CWM with odin and wipe your data cache and dalvik cache from there then it will boot up fine

I think installing clockworkmod for wiping isn't an option. The op flashed stock Rom probably because he wants his warranty back

Installing clockworkmod again would void it again. If the stock Rom you downloaded is the one you had before rooting, then try flashing it again. If it's not, then download your originally out of box stock Rom and flash it with Odin.

Like...the same baseband version as the one you had before any modification of your system

Sent from my GT-I9105P using xda premium
The Following User Says Thank You to Brian_SGW_CM9 For This Useful Post: [ View ]
4th July 2013, 11:43 AM   |  #4  
safariking's Avatar
Senior Member
Flag Lelystad
Thanks Meter: 4,629
 
4,299 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Brian_SGW_CM9

I think installing clockworkmod for wiping isn't an option. The op flashed stock Rom probably because he wants his warranty back

Installing clockworkmod again would void it again. If the stock Rom you downloaded is the one you had before rooting, then try flashing it again. If it's not, then download your originally out of box stock Rom and flash it with Odin.

Like...the same baseband version as the one you had before any modification of your system

Sent from my GT-I9105P using xda premium

You need to wipe it otherwise it won't boot up and if you had cm10.1 you must wipe your internal sd card to

if you install cyanogenmod and you odin back to stock rom the stock rom will simply not boot if no wipe was done!!!
The Following User Says Thank You to safariking For This Useful Post: [ View ]
4th July 2013, 01:47 PM   |  #5  
Brian_SGW_CM9's Avatar
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 304
 
1,337 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by safariking

You need to wipe it otherwise it won't boot up and if you had cm10.1 you must wipe your internal sd card to

if you install cyanogenmod and you odin back to stock rom the stock rom will simply not boot if no wipe was done!!!

I thought flashing through Odin already wipes..

So if I want to Odin back. With the clockworkmod, I first wipe, then flash stock. Right?

Sent from my GT-I9105P using xda premium
4th July 2013, 01:48 PM   |  #6  
safariking's Avatar
Senior Member
Flag Lelystad
Thanks Meter: 4,629
 
4,299 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
No

odin back first and after that install cwm and wipe!

Sent from my awesome S2 Plus
Last edited by safariking; 4th July 2013 at 05:55 PM.
6th October 2013, 09:12 AM   |  #7  
Junior Member
Flag Eilat
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by safariking

No

odin back first and after that install cwm and wipe!

Sent from my awesome S2 Plus

Can You please be more specific? I'm trying to install stock rom, and it's intering loop on boot. Trying to instal CWM via Odin - no success.
6th October 2013, 12:14 PM   |  #8  
Brian_SGW_CM9's Avatar
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 304
 
1,337 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Did you wipe before flashing via Odin?

Sent from my GT-I9105P using XDA Premium 4 mobile app
15th October 2013, 01:47 AM   |  #9  
Junior Member
Flag Eilat
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Unhappy
Quote:
Originally Posted by Brian_SGW_CM9

Did you wipe before flashing via Odin?

Sent from my GT-I9105P using XDA Premium 4 mobile app

That's a question too... How to do wipe, if all I have is official bootloader, with debugging OFF, and loop / stuck on SUMSUNG logo?
(I don't care of any kind of warranty, just want to boot up this brick with ANY ROM!)
Last edited by borsiknet; 15th October 2013 at 01:53 AM. Reason: Adding question conditions
15th October 2013, 03:16 AM   |  #10  
Brian_SGW_CM9's Avatar
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 304
 
1,337 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by borsiknet

That's a question too... How to do wipe, if all I have is official bootloader, with debugging OFF, and loop / stuck on SUMSUNG logo?
(I don't care of any kind of warranty, just want to boot up this brick with ANY ROM!)

Can you reach download mode?

Sent from my GT-I9105P using XDA Premium 4 mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes