Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,679 Members 41,965 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Bootloop after StockRom flashing

Tip us?
 
Gh3ttoKiLL4
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 50
Join Date: Mar 2012
Default [Q] Bootloop after StockRom flashing

Heyo everyone

I'm coming from cm10.1 and now i wanted to go back to stock.
so I've downloaded I9105PXXAMC2 from samfirmware.com
unfortunately after flashing via odin i got bootloop
i've tried to wipe from android recovery but then there's only a red triangle
is there any solution?

it's almost impossible for me to download another firmware because my internet speed sucks so massive
 
safariking
Old
#2  
safariking's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4,626
Posts: 4,291
Join Date: Jan 2012
Location: Lelystad

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Gh3ttoKiLL4 View Post
Heyo everyone

I'm coming from cm10.1 and now i wanted to go back to stock.
so I've downloaded I9105PXXAMC2 from samfirmware.com
unfortunately after flashing via odin i got bootloop
i've tried to wipe from android recovery but then there's only a red triangle
is there any solution?

it's almost impossible for me to download another firmware because my internet speed sucks so massive
Install CWM with odin and wipe your data cache and dalvik cache from there then it will boot up fine
Stockrom's we like stock powerfull and better than ever!

StockROM's Series



Devices:

Tablets: Qware Pro 2 Galaxy Tab 8.9 Yarvik Tablet Galaxy Tab 3 7.0" (Currently)
Phones: Galaxy mini Galaxy Gio Iphone 3G Galaxy S (I9000) Nokia Lumia 610 Huawei ascend Y300 Galaxy S2 Plus (Currently)
Laptop: Compaq Presario CQ56 Toshiba Satellite C855-255
Watch: Sony Smartwatch 2
The Following User Says Thank You to safariking For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Brian_SGW_CM9
Old
#3  
Brian_SGW_CM9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 302
Posts: 1,335
Join Date: Jun 2012
Location: Hong Kong
Quote:
Originally Posted by safariking View Post
Install CWM with odin and wipe your data cache and dalvik cache from there then it will boot up fine
I think installing clockworkmod for wiping isn't an option. The op flashed stock Rom probably because he wants his warranty back

Installing clockworkmod again would void it again. If the stock Rom you downloaded is the one you had before rooting, then try flashing it again. If it's not, then download your originally out of box stock Rom and flash it with Odin.

Like...the same baseband version as the one you had before any modification of your system

Sent from my GT-I9105P using xda premium
Real Madrid is poop

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shut the f___ up
The Following User Says Thank You to Brian_SGW_CM9 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
safariking
Old
#4  
safariking's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4,626
Posts: 4,291
Join Date: Jan 2012
Location: Lelystad

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Brian_SGW_CM9 View Post
I think installing clockworkmod for wiping isn't an option. The op flashed stock Rom probably because he wants his warranty back

Installing clockworkmod again would void it again. If the stock Rom you downloaded is the one you had before rooting, then try flashing it again. If it's not, then download your originally out of box stock Rom and flash it with Odin.

Like...the same baseband version as the one you had before any modification of your system

Sent from my GT-I9105P using xda premium
You need to wipe it otherwise it won't boot up and if you had cm10.1 you must wipe your internal sd card to

if you install cyanogenmod and you odin back to stock rom the stock rom will simply not boot if no wipe was done!!!
Stockrom's we like stock powerfull and better than ever!

StockROM's Series



Devices:

Tablets: Qware Pro 2 Galaxy Tab 8.9 Yarvik Tablet Galaxy Tab 3 7.0" (Currently)
Phones: Galaxy mini Galaxy Gio Iphone 3G Galaxy S (I9000) Nokia Lumia 610 Huawei ascend Y300 Galaxy S2 Plus (Currently)
Laptop: Compaq Presario CQ56 Toshiba Satellite C855-255
Watch: Sony Smartwatch 2
The Following User Says Thank You to safariking For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Brian_SGW_CM9
Old
#5  
Brian_SGW_CM9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 302
Posts: 1,335
Join Date: Jun 2012
Location: Hong Kong
Quote:
Originally Posted by safariking View Post
You need to wipe it otherwise it won't boot up and if you had cm10.1 you must wipe your internal sd card to

if you install cyanogenmod and you odin back to stock rom the stock rom will simply not boot if no wipe was done!!!
I thought flashing through Odin already wipes..

So if I want to Odin back. With the clockworkmod, I first wipe, then flash stock. Right?

Sent from my GT-I9105P using xda premium
Real Madrid is poop

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shut the f___ up
 
safariking
Old
(Last edited by safariking; 4th July 2013 at 05:55 PM.)
#6  
safariking's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 4,626
Posts: 4,291
Join Date: Jan 2012
Location: Lelystad

 
DONATE TO ME
No

odin back first and after that install cwm and wipe!

Sent from my awesome S2 Plus
Stockrom's we like stock powerfull and better than ever!

StockROM's Series



Devices:

Tablets: Qware Pro 2 Galaxy Tab 8.9 Yarvik Tablet Galaxy Tab 3 7.0" (Currently)
Phones: Galaxy mini Galaxy Gio Iphone 3G Galaxy S (I9000) Nokia Lumia 610 Huawei ascend Y300 Galaxy S2 Plus (Currently)
Laptop: Compaq Presario CQ56 Toshiba Satellite C855-255
Watch: Sony Smartwatch 2
 
borsiknet
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 9
Join Date: Jun 2012
Location: Eilat

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by safariking View Post
No

odin back first and after that install cwm and wipe!

Sent from my awesome S2 Plus
Can You please be more specific? I'm trying to install stock rom, and it's intering loop on boot. Trying to instal CWM via Odin - no success.
 
Brian_SGW_CM9
Old
#8  
Brian_SGW_CM9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 302
Posts: 1,335
Join Date: Jun 2012
Location: Hong Kong
Did you wipe before flashing via Odin?

Sent from my GT-I9105P using XDA Premium 4 mobile app
Real Madrid is poop

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shut the f___ up
 
borsiknet
Old
(Last edited by borsiknet; 15th October 2013 at 01:53 AM.) Reason: Adding question conditions
#9  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 9
Join Date: Jun 2012
Location: Eilat

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Brian_SGW_CM9 View Post
Did you wipe before flashing via Odin?

Sent from my GT-I9105P using XDA Premium 4 mobile app
That's a question too... How to do wipe, if all I have is official bootloader, with debugging OFF, and loop / stuck on SUMSUNG logo?
(I don't care of any kind of warranty, just want to boot up this brick with ANY ROM!)
 
Brian_SGW_CM9
Old
#10  
Brian_SGW_CM9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 302
Posts: 1,335
Join Date: Jun 2012
Location: Hong Kong
Quote:
Originally Posted by borsiknet View Post
That's a question too... How to do wipe, if all I have is official bootloader, with debugging OFF, and loop / stuck on SUMSUNG logo?
(I don't care of any kind of warranty, just want to boot up this brick with ANY ROM!)
Can you reach download mode?

Sent from my GT-I9105P using XDA Premium 4 mobile app
Real Madrid is poop

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shut the f___ up

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes