Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,290 Members 45,956 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Google sign in error on TW

Tip us?
 
elmagnificado
Old
#1  
elmagnificado's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 149
Join Date: Oct 2011
Default [Q] Google sign in error on TW

This might be more of a google problem, but I installed the Golden Eye TW 4.4.2 rom for T9505 and everything worked fine, but I decided to go back to a nandroid of liquid smooth 4.4.2. Everything worked fine for that too, but then I decided to go back to a nandroid of Hyperdrive. That's when it gave me problems logging into my google account. Every time it gives me a "sign-in error for ****@gmail.com. I have two step verification which I've had for a while and am well accustomed to, but it doesn't even get that far to send me my code. No gmail, no contacts, no play store. I wiped everything and did a fresh install of Hyperdrive. Still no google. Wiped again and did fresh install of Wicked v10. Still no google.

Back on liquid smooth backup and everything is fine. What gives?

I know my accounts are good, because I can login just fine on liquid smooth and on my tablet onto which I was flashing a new rom at the same time.

setup:
M919 tmobile
TWRP
MK2
 
gtaguitar7596
Old
#2  
gtaguitar7596's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 122
Join Date: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by elmagnificado View Post
This might be more of a google problem, but I installed the Golden Eye TW 4.4.2 rom for T9505 and everything worked fine, but I decided to go back to a nandroid of liquid smooth 4.4.2. Everything worked fine for that too, but then I decided to go back to a nandroid of Hyperdrive. That's when it gave me problems logging into my google account. Every time it gives me a "sign-in error for ****@gmail.com. I have two step verification which I've had for a while and am well accustomed to, but it doesn't even get that far to send me my code. No gmail, no contacts, no play store. I wiped everything and did a fresh install of Hyperdrive. Still no google. Wiped again and did fresh install of Wicked v10. Still no google.

Back on liquid smooth backup and everything is fine. What gives?

I know my accounts are good, because I can login just fine on liquid smooth and on my tablet onto which I was flashing a new rom at the same time.

setup:
M919 tmobile
TWRP
MK2
hi i had the the same problem you are having its a problem with the hyperdrive rom i switched over to omega rom and i never get that message anyone its only a bug with hyperdrive rom as far as im aware.
 
elmagnificado
Old
#3  
elmagnificado's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 149
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by gtaguitar7596 View Post
hi i had the the same problem you are having its a problem with the hyperdrive rom i switched over to omega rom and i never get that message anyone its only a bug with hyperdrive rom as far as im aware.
Thanks, but I finally found if I turned off the 2 step verification, I could log in. Then turn it back on. Seems like Google conflicts with tw somehow since it happens on all tw roms I've tried, but only tw roms.

I wonder if something got borked when I installed a tw 4.4.2 Rom for t9505.

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes