Bugs after xposed?

111 posts
Thanks Meter: 7
By blackdragon12, Senior Member on 28th February 2014, 06:06 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
So I got my nexus 5 this week and rooted and installed xposed framework. I have a handful of modules running and have noticed bugs. I'm not sure if it's because of using xposed or if it is just stock android bugs..

1) randomly there will be a new blank home screen created
2) Sometimes volume button doesn't work
3) cannot copy links from YouTube /autoTRADER and share on bbm/hangouts Sometimes. The screen just goes black.

Has anyone has similar issues? The modules I have are:
Gravitybox, advanced power menu, bootmanager, hide apps xposed, rootcloak, wireless charging xposed

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
28th February 2014, 07:42 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 99
Stating the obvious but you have rebooted the device right. Also there is a possibility that there is a conflict between two modules. If nothing helps try disabling one module at a time. Hope you resolve your issue.

Sent from my Nexus 5
3rd March 2014, 12:36 AM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 7
I have tried rebooting and going through the apps and disabling them. No luck though. Has anyone else experienced any similar issues?

Sent from my Nexus 5 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes