Post Reply

i535 shows up as i605

OP blackdeath159

6th March 2014, 07:24 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Hello. I've tried searching for help on this but came up empty handed. I recently installed hyperdrive rls8 for my gs3 and after the install some of my apps didn't install. I looked under phone settings an noticed my model number was sch-i605 instead of i535. Anyone know how I can fix this?
6th March 2014, 08:33 AM   |  #2  
BadUsername's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 767
 
1,520 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by blackdeath159

Hello. I've tried searching for help on this but came up empty handed. I recently installed hyperdrive rls8 for my gs3 and after the install some of my apps didn't install. I looked under phone settings an noticed my model number was sch-i605 instead of i535. Anyone know how I can fix this?

Open up your build.prop in settings and Check what device name and provider look like.

Rls 8 doesn't sound right, are you sure you flashed the correct rom?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
6th March 2014, 02:54 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by BadUsername

Open up your build.prop in settings and Check what device name and provider look like.

Rls 8 doesn't sound right, are you sure you flashed the correct rom?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

My wife has the exact same rom on her s3 and her phone shows up as an i535. I'm fairly new at this. Where exactly is the build.prop?
6th March 2014, 06:36 PM   |  #4  
BadUsername's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 767
 
1,520 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by blackdeath159

My wife has the exact same rom on her s3 and her phone shows up as an i535. I'm fairly new at this. Where exactly is the build.prop?

It's in the system folder in your root directory, you may have flashed the wrong rom from within aroma by accident

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
6th March 2014, 08:20 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by BadUsername

It's in the system folder in your root directory, you may have flashed the wrong rom from within aroma by accident

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

I found the file build.Prop and the build shows as i535 but the model still shows up as i560. I tried a system reset but stii shows up as i560
6th March 2014, 08:25 PM   |  #6  
BadUsername's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 767
 
1,520 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by blackdeath159

I found the file build.Prop and the build shows as i535 but the model still shows up as i560. I tried a system reset but stii shows up as i560

If everything is acting normally you can keep it the same, otherwise you could try reflashing the rom or a different one.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
6th March 2014, 08:27 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by BadUsername

If everything is acting normally you can keep it the same, otherwise you could try reflashing the rom or a different one.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

I guess editing the build.prop isn't an option? Ill try to unroot my phone then root with a different rom
6th March 2014, 08:36 PM   |  #8  
BadUsername's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 767
 
1,520 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by blackdeath159

I guess editing the build.prop isn't an option? Ill try to unroot my phone then root with a different rom

You could edit it, but if you flashed an incorrect rom build then more stuff will be different.

I would just clean flash the whole thing.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy S III Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank