Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,235 Members 51,774 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

i535 shows up as i605

Tip us?
 
blackdeath159
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2013
Default i535 shows up as i605

Hello. I've tried searching for help on this but came up empty handed. I recently installed hyperdrive rls8 for my gs3 and after the install some of my apps didn't install. I looked under phone settings an noticed my model number was sch-i605 instead of i535. Anyone know how I can fix this?
 
BadUsername
Old
#2  
BadUsername's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 632
Posts: 1,291
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by blackdeath159 View Post
Hello. I've tried searching for help on this but came up empty handed. I recently installed hyperdrive rls8 for my gs3 and after the install some of my apps didn't install. I looked under phone settings an noticed my model number was sch-i605 instead of i535. Anyone know how I can fix this?
Open up your build.prop in settings and Check what device name and provider look like.

Rls 8 doesn't sound right, are you sure you flashed the correct rom?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
 
blackdeath159
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by BadUsername View Post
Open up your build.prop in settings and Check what device name and provider look like.

Rls 8 doesn't sound right, are you sure you flashed the correct rom?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
My wife has the exact same rom on her s3 and her phone shows up as an i535. I'm fairly new at this. Where exactly is the build.prop?
 
BadUsername
Old
#4  
BadUsername's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 632
Posts: 1,291
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by blackdeath159 View Post
My wife has the exact same rom on her s3 and her phone shows up as an i535. I'm fairly new at this. Where exactly is the build.prop?
It's in the system folder in your root directory, you may have flashed the wrong rom from within aroma by accident

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
 
blackdeath159
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by BadUsername View Post
It's in the system folder in your root directory, you may have flashed the wrong rom from within aroma by accident

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
I found the file build.Prop and the build shows as i535 but the model still shows up as i560. I tried a system reset but stii shows up as i560
 
BadUsername
Old
#6  
BadUsername's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 632
Posts: 1,291
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by blackdeath159 View Post
I found the file build.Prop and the build shows as i535 but the model still shows up as i560. I tried a system reset but stii shows up as i560
If everything is acting normally you can keep it the same, otherwise you could try reflashing the rom or a different one.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
 
blackdeath159
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by BadUsername View Post
If everything is acting normally you can keep it the same, otherwise you could try reflashing the rom or a different one.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
I guess editing the build.prop isn't an option? Ill try to unroot my phone then root with a different rom
 
BadUsername
Old
#8  
BadUsername's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 632
Posts: 1,291
Join Date: Mar 2013
Quote:
Originally Posted by blackdeath159 View Post
I guess editing the build.prop isn't an option? Ill try to unroot my phone then root with a different rom
You could edit it, but if you flashed an incorrect rom build then more stuff will be different.

I would just clean flash the whole thing.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes