Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,906 Members 42,865 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Hotspot mod for sprint note 3 kit kat

Tip us?
 
shadricksimms
Old
#1  
shadricksimms's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 205
Join Date: Oct 2011
Default Hotspot mod for sprint note 3 kit kat

I'm hoping to find hotspot mod for note 3 on kit kat stock rom.

Sent from my SM-N900P using Tapatalk
 
DarkGrey
Old
#2  
DarkGrey's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 13
Join Date: Mar 2014
Location: Akron
Quote:
Originally Posted by shadricksimms View Post
I'm hoping to find hotspot mod for note 3 on kit kat stock rom.

Sent from my SM-N900P using Tapatalk

Here: droidforums.net/forum/android-news/255802-free-wifi-tether-galaxy-note-3-using-native-tether-app-no-root-no-hacks.html
 
shadricksimms
Old
#3  
shadricksimms's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 205
Join Date: Oct 2011
Leave links plz

Sent from my SM-N900P using Tapatalk
 
JSnively
Old
#4  
JSnively's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 115
Posts: 431
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by DarkGrey View Post
Here: droidforums.net/forum/android-news/255802-free-wifi-tether-galaxy-note-3-using-native-tether-app-no-root-no-hacks.html
This one is for Verizon tried it on our phone and does not work.
 
DarkGrey
Old
#5  
DarkGrey's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 13
Join Date: Mar 2014
Location: Akron
Quote:
Originally Posted by JSnively View Post
This one is for Verizon tried it on our phone and does not work.
Try this way than:
http://www.youtube.com/watch?v=wLSWPaZI3rg
 
JSnively
Old
#6  
JSnively's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 115
Posts: 431
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by DarkGrey View Post
That one will work if you are rooted not sure if OP is rooted sounded like he is not.
 
shadricksimms
Old
#7  
shadricksimms's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 205
Join Date: Oct 2011
I'm going to try this right now..This is my setup on my note3

Sent from my SM-N900P using Tapatalk
 
shadricksimms
Old
#8  
shadricksimms's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 205
Join Date: Oct 2011
Like I said I'm on kit kat

Sent from my SM-N900P using Tapatalk
 
shadricksimms
Old
#9  
shadricksimms's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 205
Join Date: Oct 2011
This only puts your phone in a bootloop and have to take steps to fix your phone. If on kit kat update wait for new mods

Sent from my SM-N900P using Tapatalk
 
shadricksimms
Old
#10  
shadricksimms's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 205
Join Date: Oct 2011
This is to show I am rooted as well I know what I'm talking about.you don't cause your not on kit kat

Sent from my SM-N900P using Tapatalk

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes