Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,772,157 Members 43,001 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Xoom HDMI to TV

Tip us?
 
sk8harddiefast
Old
(Last edited by sk8harddiefast; 5th September 2013 at 07:09 PM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Apr 2013
Exclamation [Q] Xoom HDMI to TV

Hi. I just bought the micro HDMI to HDMI cable to connect my Xoom with my TV (Sony Bravia KDL-32V4000)
Is working on 720p / 60 but looks like is zoomed on TV.
On the same TV I have also 2 HDMI with xbox 360 connected and MPEG4. Everything just work on others HDMI except this of Xoom.
Somewhere I read that I must find over scanning and turn it off but no such option or Screen Fit on my TV.
Is CM 10.1 bug or my TV needs properly settings? How to fix the problem?
 
sk8harddiefast
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Apr 2013
Any help?
 
sammyroot
Old
#3  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 50
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by sk8harddiefast View Post
Any help?
I added the line ro.HDMI.enable=true to the end of the build.prop file. And now it works!
 
sk8harddiefast
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Apr 2013
Ι made it but still doesn't work. I also rebooted the tablet
 
sk8harddiefast
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Apr 2013
up
 
4lb4n777
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2014
Default I have the same problem

Quote:
Originally Posted by sk8harddiefast View Post
Ι made it but still doesn't work. I also rebooted the tablet
Hello, I have the exact same problem that you have (had), did you find a way to solve it? Thank you in advance. Cheers
 
kikuto
Old
#7  
Member
Thanks Meter 29
Posts: 60
Join Date: Jun 2012
Location: Maceió - Alagoas
Quote:
Originally Posted by sk8harddiefast View Post
Hi. I just bought the micro HDMI to HDMI cable to connect my Xoom with my TV (Sony Bravia KDL-32V4000)
Is working on 720p / 60 but looks like is zoomed on TV.
On the same TV I have also 2 HDMI with xbox 360 connected and MPEG4. Everything just work on others HDMI except this of Xoom.
Somewhere I read that I must find over scanning and turn it off but no such option or Screen Fit on my TV.
Is CM 10.1 bug or my TV needs properly settings? How to fix the problem?
I had the same problem and I solved adjusting tv settings and enable screen adjust for pcs. Because my tv have problems to show 720p sources normally.
Try change tv opitions. I hope it will work

Sent from my Xoom 3G using XDA Premium HD app

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes