Post Reply

Wicked Sensations v2.5 ROM Help!!!!

OP michaelsinbad

8th March 2013, 04:57 PM   |  #1  
michaelsinbad's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
17 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
OK here's the thing. So I was running Cyanogenmod 10 with Clockworkmod Touch Recovery. I downloaded Wicked Sensations v2.5 ROM to my external SD card. Then I went and downloaded goo manager from Google play and flashed over to TWRP Touch Recovery. I then booted into recovery and backed up my ROM. Then I factory reset my phone, wiped cache and devlake cache (or however its spelled). Then I installed the Wicked Sensations v2.5 ROM without any errors, and my phone rebooted. Everything works great and runs smooth except for the kuban updater. It only shows "Removed Apps" and nothing else. Their are no mods showing up. Does anyone know how to fix this??? I'm using the AT&T Galaxy s3 i747. Thanks for reading.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1362761740896.jpg
Views:	12
Size:	38.5 KB
ID:	1789517  
3rd March 2014, 09:57 PM   |  #2  
autobot40's Avatar
Junior Member
Flag Montgomery,Alabama
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by michaelsinbad

OK here's the thing. So I was running Cyanogenmod 10 with Clockworkmod Touch Recovery. I downloaded Wicked Sensations v2.5 ROM to my external SD card. Then I went and downloaded goo manager from Google play and flashed over to TWRP Touch Recovery. I then booted into recovery and backed up my ROM. Then I factory reset my phone, wiped cache and devlake cache (or however its spelled). Then I installed the Wicked Sensations v2.5 ROM without any errors, and my phone rebooted. Everything works great and runs smooth except for the kuban updater. It only shows "Removed Apps" and nothing else. Their are no mods showing up. Does anyone know how to fix this??? I'm using the AT&T Galaxy s3 i747. Thanks for reading.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda premium

I have the same issue except Kuban updater does not work at all on mine. Im trying to find out how to get it working .:
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank