Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Going to Canada

OP tigersfa8

4th March 2014, 05:19 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
71 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Hello, I'm going over to Canada for a couple of days and had some general questions...

First, does Canada have prepaid options? I'm mostly needing data services. Where can I buy them and what is reliable / easiest to use? I'll be going to Vancouver from Washington state.

My phone is rooted, so if Canada has prepaid options available, is the phone unlocked so I can just switch out sim cards?

Thank you~
4th March 2014, 11:35 AM   |  #2  
jr_718's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 778
 
2,653 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
For couple days..eh..i would've said use Google voice grooveIP or talkatone.along with wifi...but if you buy tmobile.sim which I believe works with Canada tmobile network you should be fine...i mean couple.days...

Sent from my SM-N900V using Tapatalk
4th March 2014, 07:02 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
71 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Nice. So I'm assuming my verizon note 3 doesn't have to be unlocked? Just pop in the new sim card and it will work?
5th March 2014, 08:14 AM   |  #4  
jr_718's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 778
 
2,653 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
..
Last edited by jr_718; 5th March 2014 at 04:56 PM.
5th March 2014, 04:55 PM   |  #5  
jr_718's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 778
 
2,653 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Yes the phone is unlocked already..and as a matter of fact I. Just left Verizon for at&t prepaid...been working good so far for more than a week now. ..save myself $60 a month...

Sent from my SM-N900V using Tapatalk


Sent from my SM-N900V using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes