Elemental – The Cross Platform Code Editor StartUp

There is not many cross-platform code editors capable to run both on desktop and … more

Dropbox App Available on Windows Phone

The Dropbox app is well known and widely used. The application has finally landed on Windows Phone … more

aContact+++ Next Dialer

Ifyou have a dual SIM device and have problems with managing your two cards, you should check this dialer. … more

HTC Hima Photo Leaks Were Decoys

Reputable leaker EvLeaks confirms to us that he knows the photos of the HTC Hima circling the internet these … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Could you please vote to update endomondo extension for our smartwatch 2?

OP yomiguy

4th March 2014, 05:51 PM   |  #1  
yomiguy's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 161
 
601 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Hi people!
The fact is that I'm using a lot these last days my smartwatch 2 with endomondo and a geonaute band to control pulse but endomondo extension needs an update.
It seems it has been the same since smartwatch 1, and it's a bit ugly and doesn't support low battery mode. So if I want to see my pulse I have to press the button twice to turn on the screen while running! And that's annoying!
If they add low battery mode the screen would be on all the time! And it would be easier to run.
If you are endomondo users please vote for this feature in the next link, where they get ideas for the future
Thank you!
https://c.getsatisfaction.com/endomo...atch_2_support


Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk
The Following User Says Thank You to yomiguy For This Useful Post: [ View ]
11th March 2014, 09:39 AM   |  #2  
yomiguy's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 161
 
601 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Hi people! I hope endomondo will update their poor extension for our smartwatch.
In the meanwhile, I've realised that we can use the new widget endomondo 10 brings to show info on the screen al the time combining it with the ap remote widget with low battery mode on
The bad thing is that we'll be able to see just one of the three infos available of the widget due to the small screen of our watch. So you should choose the most important for you, in my case heart rate monitor
A small solution that doesn't fix the full problem, but at least it's more comfortable than having to press the button

Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk
The Following User Says Thank You to yomiguy For This Useful Post: [ View ]
11th March 2014, 10:56 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 2
 
46 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Awsome, cant wait. Currently extension look so poor.
The Following User Says Thank You to Supercheese For This Useful Post: [ View ]
12th March 2014, 12:11 PM   |  #4  
mbirth's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 103
 
235 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
I mailed them about that a week ago (even with photos from Endomondo and Runtastic running on my SW2) and got this answer:

Quote:
Originally Posted by Endomondo Support

Hi Markus,


Thanks for your email.

At the moment, we don't have any plans for a new smart watch integration. I'm sorry.

Best regards,
XXX

Endomondo

12th March 2014, 12:28 PM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 2
 
46 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Not good news

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
12th March 2014, 05:07 PM   |  #6  
yomiguy's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 161
 
601 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
I really didn't expect them to do anything about it, but confirming it is really bad news!
Maybe runtastic has the exclusive with this model or something but it's a nonsense they don't provide the ap to someone else to do it for them, as I saw in the other forum, where one user offered himself to update it...
At least we can use remote widget with endomondo now 😥

Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes